• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Борисов: Народът не усеща, че е в пандемия, полицаите бяха атакувани с ярост

Борисов: Народът не усеща, че е в пандемия, полицаите бяха атакувани с ярост

/КРОСС/ "България е единствената държава, в която хем всичко работи, хем народа по нищо не усеща, че е в пандемия. БСП искат избори, а не могат да си организират дори вътрешните", заяви в Кърджали премиерът Бойко Борисов.

"Винаги съм казвал, че уважавам протестите на хората. Няма досега случай на протестиращи, които да не са били изслушани и да не им е решен проблемът. Но тези провокатори, които се появиха – хвърляха бомбички по полицаите, къртеха София и има платени в тях, не трябва да се смесват едните и другите", каза Борисов.

Премиерът не отговори на въпроса коя е мафията, която му иска оставката, както самият той заяви преди няколко дни.

С удоволствие ще коментирам протестите, ако едната им вечер говори човекът, който би бил социалният им министър, на другата финансовият… и тогава с право да сравните с нас, ще кажем – елате, управлявайте. Как ще управляват освен да искат бесилки и ковчези, запита Борисов и добави, че всички, които протестират от партиите са провалили се досега.

За казаното от евродепутата Креър Дейли, която заяви, че думата „бандит” е подходяща и за Борисов, и за Иван Гешев, премиерът отвърна, че огромни критики има и към президента Радев.

"А ада на българския казан няма охрана – едните топят мен, ние топим – Радев. В началото на вътрешните избори на БСП те самите се обвиняват в лъжа, манипулации и измами, а искат да правят следващите избори", заяви още Борисов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

КРОС, махнете мутрата от сайта! Само предизвиквате...снайперистите...

13.09.2020 15:53:22

Анонимен

Победата на Нинова... - Важното е че не е победа за Тулупа! Честито, Нинова!

13.09.2020 13:25:38

Анонимен

И в цялата бъркотия журналистът с кръвясалия поглед се е запътил голямата службица в БНТ да заеме по президентско време.Само че това време се отлага за много дълго време.

13.09.2020 09:33:19

Победата на Нинова е победа за Костов.

13.09.2020 08:32:36

Безапелационната победа на Нинова е крах за ББ!!!

Днес, Дванайсети септември 2020 г. е хубав ден за България! Корнелия Нинова победи съкрушително противниците си на първите общонационални избори за председател на БСП с над 80%-на подкрепа от гласувалите 70 на сто от партията й. Ако досега борисов е имал надежда, че ще се спаси благодарение на предателите в столетницата, подкупени от него, сега вече е ясно, че той е минало бешало в българската история. Затова горе главите и борба до дупка, докато мафията не бъде изрината изцяло от властта и вкарана там, където всеки от нас иска да я види… Тя е новият „стар“ председател на БСП. Коалиция с ГЕРБ няма да има. И последната надежда на Борисов умря. Вече може да подава оставка, освен ако не е решил да затрие напълно ГЕРБ. С държавата го направи! Стоян Тончев Корнелия Нинова спечели безапелационно прекия избор за председател на БСП с над 80% подкрепа от съпартийците си. Тя извървя тежкия път на историческа промяна, с която наложи най-демократичния избор, в който участваха всички членове на БСП. В света няма по-модерна форма, която въведоха българските социалисти, като се наредиха до испанските, германските, френските и английските партии. Провеждането му беше адски трудно, защото Нинова проправи пътя на нещо ново по време на световна пандемия и при жестока вътрешна и външна опозиция и съпротива. Намесата отвън дойде от други партии, които заедно с вътрешната опозиция направиха многобройни опити да бламират прекия вот. На моменти вътрешната опозиция беше много по- ожесточена от външната и действа с опити за саботажи, ирационално и във вреда на БСП. Нинова стоически отстоя като нито се предаде, нито се продаде като, устоя на атаките както на свои, така и на чужди. Лидерът на социалистите преведе партията през кризата, консолидира я и ѝ даде посока. Този избор беше наблюдаван и очакван от всички политически играчи в България. Нинова нагледно показа, че както променя партията си, така може да промени и модела на управление в България.

13.09.2020 00:25:20

Анонимен

Гербера дето иска бате му да държи здраво властта и той да се хване здраво за палците, да държи и да не пуска, каквото и да му се случи. То всъщност, ако му харесва управлението на батя му и това, което ще му се случи и то ще му хареса. Очевидно е извратен.

12.09.2020 21:59:56

Анонимен

"Винаги съм казвал, че уважавам протестите на хората. Няма досега случай на протестиращи, които да не са били изслушани и да не им е решен проблемът. Но тези провокатори, които се появиха – хвърляха бомбички по полицаите, къртеха София и има платени в тях, не трябва да се смесват едните и другите", каза Борисов. По-нагла демагогия едва ли е използвана от премиер. А от провокаторите, които ненавижда няма нито един задържан, защото вероятно е мероприятие на властта. Затова и съдът оправда и освободи всички задържани.

12.09.2020 21:58:00

Анонимен

Светиня му пак лъже и се прави на улав, Татуираните със значките, бокса и без идентификационни номера откъде се взеха ? От семинарията ли? Ако са служители на МВР - дай имената им!

12.09.2020 21:04:31

Анонимен

Бате,управлявай и дръж здраво.Който иска властта да отиде да си я вземе на избори.По никакъв друг начин няма да стане.Да стенат,да пискат,колкото искат.

12.09.2020 19:19:23

Анонимен

Дръж се, Бате, за палците! Бай Ставри те чака! Търпели е той, търпелив...

12.09.2020 19:17:15

Анонимен

Бате,дръж здраво.Не се ядосвай на глупаците.Глупаци винаги ще има ,лумпени винаги ще има.

12.09.2020 18:09:26

Анонимен

И като са 65 дни на протести,мирните протестиращи с какво се препитаваха през този период.Със спестяванията си или с доходи на протестиращи.Безкрайно неясно,по-точно съвсем ясно.

12.09.2020 18:08:29

Тони Шайката

Крадливият пeдераст от снимката няма да го бъде.

12.09.2020 18:02:36

Анонимен

Тази ряпа отзад и отдясно на Баце е.....пловдивския кмет...Здравко Димитров-Зико.!!!!!!!!

12.09.2020 16:39:55

Тикво мръсна, ОСТАВКА!

Обитателите на Бойколенд отказват да проумеят, че има друга България, в която живеят друг тип хора – обикновени, нормални, за които морал, чест и обществен интерес не са празни приказки. Тези хора са и омерзени, и гневни – затова всяка вечер са на площадите и викат „Мутри вън“. Затова задават въпроси, на които сегашните бандити във властта и Каскета не отговарят, но това си е за тяхна сметка, която се натрупа вече дотолкова, че предстои скорошната развръзка. Просто истинските българи не желаят да живеят в държавата на ГЕРБ. Защото тя не е държава, а мафиотска структура.

12.09.2020 16:04:45

Анонимен

Колкото повече лъже и маже, толкова по-голяма му става камбата, която ползва за дишане.

12.09.2020 15:55:58

до руско ресто

Че ще приключи Мутрата с жизнения си път скоро е ясно, но не от руското ресто, а от НАРОДА БЪЛГАРСКИ...

12.09.2020 15:45:16

Анонимен

Глупак. Боко така и не разбра, че колкото по-малко говори толкова по-малко жалък ще бъде. Никой не иска избори. Те се налагат защото този същия идиот на снимката така управлява, че повече не може да се търпи. То е все едно да караш в улица без изход. Всичко работи в държавата, но нищо не работи както трябва. В резултат на тази работа болшинството става все по-бедно за сметка на приближените на Боко и Сие. Увеличаването на социалните плащания и заплатите не покрива дори инфлацията. Основното искане е вие да се разкарате, а кой ще дойде след това е въпрос на избори. Честни, да се надяваме.

12.09.2020 15:44:00

руско ресто

Бандитът от снимката ще приключи живота си зрелищно в следващите месеци.

12.09.2020 14:59:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.