• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Арман Бабикян: Борисов като Форест Гъмп взема от кутията бонбона, който му харесва

Арман Бабикян: Борисов като Форест Гъмп взема от кутията бонбона, който му харесва

/КРОСС/ "Избирателната истина на министър-председателя е абсолютна лъжа и манипулация и той си взема като Форест Гъмп от кутията с бонбони този бонбон, който на него му харесва", това заяви пред БНР пиар специалистът и един от организаторите на протестите срещу правителството Арман Бабикян

Бабикян имаше предвид днешното изказване на премиера Бойко Борисов, че "Шиши" е редил служебното правителство на президента Румен Радев, когото нарече "фигурант". С определението фигуранти и прякора Шиши за Делян Пеевски си служи укриващият се в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков в разпространените от прокуратурата записи на негови разговори с журналиста Огнян Стефанов.

"Спомнете си записите, които изтекоха с гласа на обвиняемия, но неосъден, Божков, в които той обясняваше, че "Шиши" е редил служебния кабинет на Радев. Интересно, че това беше прието за истина от министър-председателя и днес той го потвърди с думите си, т.е. Той харесва част от изказванията на Божков. Когато Божков казва, че част от неговия кабинет - този на Борисов, е подреден по същия начин, той не харесва тази част от изказванията на Божков", изтъкна пиар специалиста.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Желанията,особено когато са смътни,нямат общо с реалността. Тълпата няма ресурс и може да си вика до безкрай.

16.07.2020 18:51:10

Веселина Томова

НА БУНТ, НАРОДЕ! НАГЛИТЕ НЯМА ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА! НАГЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗРИТАНИ! Коалиционният съвет на Наглите от Хунтата реши, че НЯМА ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА. Каскетът също. Наглите от Хунтата решиха, че щели да си изкарат мандата. Наглите от Хунтата решиха даже, че сега нямало исканите оставки на министри да бъдат подадени, щели да изчакат „овладяване на кризата“. Наглите от Хунтата щели да преодолеят вота на недоверие и той нямало да мине. Наглите от Хунтата са позорно жалки страхливци и с цената на всичко искат да останат във Властта за да продължат да крадат. Наглите от Хунтата са готови да удавят в кръв държавата за да останат на Власт. На бунт, народе! Да ги пометем! Боко Тиквата каза, че „СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО БИЛО АБСУРД“ И АКО ТРЯБВАЛО ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ КОНТРАПРОТЕСТИ СРЕЩУ НЕГО! НАРОДЕ, ТЕЗИ МРЪСНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОМЕТЕНИ! ВЕДНАГА!

16.07.2020 15:39:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.