• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Брад Пит е номиниран за „Еми” заради шарж на инфекционист №1 в САЩ

Брад Пит е номиниран за „Еми” заради шарж на инфекционист №1 в САЩ

/КРОСС/ Създадена през 1949 г., „Еми" е награда на Американската телевизионна академия за отлични постижения в телевизионната индустрия, обхващаща множество сектори - от писане на сценарии и режисура до дизайн на продукцията.

Номинациите за наградите „Еми" бяха представени във вторник, разкривайки дълъг списък от телевизионни предавания, сериали, актьори, режисьори, писатели и други видни участници в телевизионната индустрия, които се състезават за една от най-желаните награди в индустрията.

Сред отличените кандидати беше и Брад Пит, с представянето си през април в „Събота вечер на живо" (SNL) в скеч като д-р Антъни Фаучи - инфекционист №1 в САЩ. Пит изобрази известния американски лекар и имунолог, правейки шарж в подигравателен стил към мерките срещу коронавируса в САЩ на президента Донлд Тръмп.

Интересното е, че самият Фаучи веднъж сподели, че би искал да бъде изобразен от Пит и когато телевизионният шарж беше пуснат в ефир, похвали актьора за представянето.

„Мисля, че се справи страхотно. Искам да кажа, че съм голям фен на Брад Пит и това е причината, когато хората ме питат кой бих искал да ме играе, споменавам Брад Пит, защото той е един от любимите ми актьори. Мисля, че се справи чудесно ", каза Фаучи за комедийното превъплъщение на Пит в неговия образ, цитирано от CNN.

Пит е номиниран като изключителен гост актьор в комедийния сериал, заедно с Люк Кирби от „Чудната госпожа Мейзел", покойният Фред Уилард от „Модерно семейство", Дев Пател от „Модерна любов", както и Адам Драйвър и Еди Мърфи в SNL.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.