• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Motorola обяви официално партньорството си с изгряващите тенис звезди Себастиан Корда и Брандън Накашима

Motorola обяви официално партньорството си с изгряващите тенис звезди Себастиан Корда и Брандън Накашима

/КРОСС/ Motorola обяви две вълнуващи допълнения към портфолиото си със спортни партньорства: Себастиан Корда и Брандън Накашима - и двамата сред най-обещаващите млади звезди в тениса. Като част от дългосрочното партньорство и двамата играчи ще носят ексклузивно емблематичното лого „batwing" на Motorola на лявото рамо на своите спортни екипи на корта и ще използват емблематичния motorola razr 5G извън него. Партньорства са част от мисията на Motorola да подкрепя младите таланти в развитието им, за да могат да постигат целите си.

Себастиан Корда, син на чешката тенис легенда и бивш номер 2 в световната ранглиста на АТП Петр Корда, вече оставя своя отпечатък в света на тениса. Бившият световен номер 1 за юноши постигна високо класиране с ранк 62, след като победи номер 9 Диего Шварцман, за да стигне до четвъртфинала на ATP Masters 1000 в Маями през 2021 г. Себастиан откри спортния сезон през 2021 г. с впечатляваща победа над американеца номер 1 Джон Иснър по пътя към първия си финал на ATP Tour на плажа Delray. Така той надгради успеха си от 2020, когато победи американеца с номер 1 Иснър и спечели първите си 3 победи на Ролан Гарос 2020 и 213 място в световната ранглиста. Така той стана първият американец, който достигна четвъртия кръг в турнира, след постижението на Майкъл Ръсел през 2001 г.

Брандън Накашима е класиран като номер 1 американски тийнейджър. Роден в Сан Диего, той доминира в тенис серията за юноши. Кариерата му в младежката лига завърши с приза на ITF junior masters в Ченгду Китай през 2018 г. След като изигра един семестър в Университета на Вирджиния през пролетта на 2019 г., Брандън спечели титлата първокурсник на ACC, стартира своята професионална кариера, а класирането му се изстреля нагоре веднага. Той изигра първия си ATP турнир в Delray през 2020 г. и достигна четвъртфиналите, което го превърна в най-младия четвъртфиналист в състезанието след постижението на Кей Нишикори през 2008 г. Брандън спечели първия си мач от Големия шлем на US Open 2020, побеждавайки Пабло Лоренци и загуби от евентуалния финалист Александър Зверев в четири напрегнати сета във втори рунд. До този момент Брандън има две ATP титли и се стреми да пробие в топ 100 през следващите месеци.

Джеймс Аткинс, маркетинг директор за Европа в Motorola споделя, "Себастиан и Брандън са сред най-обещаващите играчи в тениса, те имат силни амбиции, а успехът се чете в очите им. Пътят към успеха може да бъде дълъг, скъп и на моменти самотен, затова в това партньорство за нас беше важно да ги подкрепяме както на корта, така и извън него. Подкрепата по пътя на израстване на хората, използвайки технологиите, е един от основните ни принципи, така че когато получихме възможността да подкрепим тези два феноменални таланта, за нас беше лесно решение.

Последната година ни показа колко е важно поддържането на връзка с любимите хора. Професионалният тенис е спорт с изключително високо напрежение, между пътуванията, тренировките и състезанията може да бъде трудно да се поддържа връзка. Радваме се да помогнем на Себастиан и Брандън в това отношение с едно от нашите водещи 5G устройства, както и с подкрепата, от която се нуждаят, за да продължат да представят най-доброто от себе си.

Виждаме страхотни успехи в бъдещето на тези двама таланти и сме невероятно горди, че подкрепяме Себастиан и Брандън, за да продължават да се издигат в професионалната тенис класация."

И двамата млади играчи ще се състезават на легендарния турнир на Уимбълдън през юни, преди да се завърнат в Щатите за турнира US Open.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.