• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Нощници за бременни – комфорт, стил и женственост

Нощници за бременни – комфорт, стил и женственост

/КРОСС/ Когато след  петия  месец на бременността коремът на жената започне активно да расте, за нея става неудобно да спи в ежедневната си нощница. Тогава трябва да се купи нов модел, който е така скроен, че да не стяга корема и да му осигури място за по-нататъшен растеж. Такава нощница е пригодена и за периода на кърмене на бебето. Обикновено практичните модели за бременни и кърмещи майки са изработени от памучна материя или от мек памучен трикотаж.  Удобната кройка поддържа гърдите и осигурява лек достъп по време на кърмене. А свободната кройка дава възможност изделието да се носи и след раждане.

Множество магазини и сайтове предлагат нощници за бременни от естествено памучно трико с леко добавяне на еластанови нишки за по-голяма здравина и издръжливост. Материята е мека и приятна за тялото, хипоалергенна, хигроскопична и дишаща. Тези модели, както и всички нощници специално за бременни, имат вградени сутиени за максимална подкрепа на гърдите по време на сън. В същото време самите нощници изглеждат много елегантно. Някои модели се предлагат с ненатрапчива дантелена гарнитура по деколтето, което още повече подчертава тяхната елегантност. Те не само ще осигурят комфорт и здраве през бременността, но и ще помогнат на бъдещата майка да се почувства красива и женствена.

Удобното облекло за сън е един от ключовете за добра почивка и възстановяване на тялото. Това е особено важно за всяка жена по време на нейната бременност.  Специалните дрехи за бременни вече не са дефицит, а пижамите и нощниците за бременни са сред най-търсените артикули.

Дрехите за бъдещите майки се продават в специални магазини или специални отдели в големите търговски обекти. Към тях има повишени изисквания по отношение на качеството на материята и изработката. Като правило всички дрехи за бременни – ежедневни, за разходка, за сън, имат свободна кройка, която не пречи на движенията и не стяга корема и тялото като цяло.

Сред нощниците за бременни и кърмещи майки има различни популярни модели. С различни закопчалки, копчета или мек цип,позволяващи удобното кърмене на бебето. С дълги ръкави за зимата, с къси или без ръкави за лятото. Модели без плътни фитинги, обемът се регулира с колан.

Много често нощниците за бременни се предлагат с халат за баня или домашен халат. Комплекти, подходящи като домашно облекло по време на майчинството. Съчетават комфортен модел с атрактивен дизайн.

Независимо дали търси в специализирани магазини или сайтове, бременната жена трябва да следи дали нощницата, на която се е спряла, е проектирана по специалните модели за бъдещи майки, дали отговаря напълно на санитарните и хигиенни стандарти, дали изглежда стилно, което пък ще носи самочувствие. За препоръчване са изделия от естествен хипоалергичен памук, тънко и леко еластично трико, мека и топла фланелена материя.

За улеснение на бременните жени все повече магазини предлагат онлайн своите продукти. Така и нощниците се предлагат в голямо разнообразие от модели и размери.  Специалният каталог съдържа актуална информация за всяка предлагана дреха за бременни. А  в някои магазини се предлагат и дрехи за бременни в собствено производство с тъкани от редовни и проверени доставчици.  Това прави изделията по-евтини, но не и по-нискокачествени.

Предлагат се чудесни нощници за бременни жени и кърмещи майки. Те осигуряват комфорт и просто правят живота на жената по-лесен. Направени с копчета за по-удобно бъдещо кърмене, моделите са изработени от екологично чиста, бамбукова материя, която също е хипоалергичен материал, безопасен за майката и детето. Такива модели нощници са подходящи за бременността в къщи, за родовия период в болницата, може и да се посрещат гости в нея. А след бременността и кърменето, такава нощница от плетен бамбуков трикотаж може просто да се използва като домашна рокля.

Добрата почивка е особено важна за всяка бременна жена. За целта се предлагат специални възглавници и ортопедични матраци. Но, за да се чувства наистина чудесно, всяка бъдеща майка се нуждае от удобно и красиво облекло за сън. Висококачествените нощници за бременни осигуряват добро състояние и настроение. Тези деликатни и комфортни дрехи за сън се предлагат в романтично пастелно розово, бледо синьо, в луксозно бяло, украсени с най-фина дантела или забавни шарки. Изборът е голям и задоволява всякакви предпочитания на достъпни цени.

Както вече казахме, често нощници и пижами за бъдещи майки се предлагат в комплект с халат със закопчаване или колан. И се получава наистина качествен и стилен тоалет за всяка бременна жена, който я кара да се чувства не само комфортно, но красива, обичана и желана.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.