• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Хвърлете заровете в ротативката Brilliant Dice на EGT

Хвърлете заровете в ротативката Brilliant Dice на EGT

/КРОСС/ Без значение дали сте в търсене на стара класика или нова казино игра, продуктите на българския разработчик EGT винаги са добра идея. Родната компания умее да създава отлични заглавия за феновете на този тип забавление, а ротативката Brilliant Dice е поредното доказателство за това.

Ако все още не разполагате със собствен акаунт в платформата на WINBET, настоящият момент да си направите такъв е възможно най-подходящ. Българският оператор приветства новите клиенти на сайта winbet.bg с най-иновативния и концептуален стартов бонус, който сме виждали до момента - 3 в 1 All Inclusive. Той позволява на новите потребители да направят цели три депозита, за което, разбира се, ще получат съответните бонус средства. Плюс няколко подаръка, за да бъде всичко още по-приятно.

Не забравяйте да следите и за редовните турнири, които WINBET организира за своите клиенти. Там ви очакват не само несравними емоции, но и страхотни перспективи за награди.

Brilliant Dice - хвърли заровете

Brilliant Dice е слот игра на EGT, вдъхновена от цирковото изкуство, както ще забележите от дизайна на интерфейса ѝ. Именно циркови артисти и животни са изобразени върху заровете, които все пак са основният герой в случая.

Тази ротативка разполага с пет рила и 20 печеливши линии. Най-търсената от играчите функционалност са безплатните завъртания, които могат да бъдат спечелени при изтегляне на определен символ пет пъти в активна линия. Броят на врътките зависи от това кой символ е изтеглен. При обикновените зарчета, например, можете да спечелите само пет завъртания. При някои символи броят на завъртанията се покачва на 15, а при клоуна и цирковата артистка - цели 50.

Ще се радвате да разберете, че безплатните завъртания вървят и с х2 множител, което е допълнителен плюс за потребителите. Ако имате късмет да изтеглите и няколко комбинации от по пет еднакви символа, тогава и съответно броят на врътките ще се сумира.

Специално внимание обърнете и на зарчето с рисунка на цирк, което в случая е вашият уайлд символ. Този елемент има свойството да замени всеки друг при нужда, за да спомогне за оформяне на печеливша комбинация. Уайлдът обаче има и потенциал да изплати наистина висока печалба. Ако го изтеглите пет пъти при заложени 400 диаманта, цели 200,000 диаманта могат да бъдат ваши.

Удвояване и джакпот мистерия

Традиционно за слот игрите на EGT, Brilliant Dice също предлага функцията "Удвояване". Ако последната ви печалба е по-малка или равна на 14,000 диаманта, вие ще получите възможността да рискувате за нейното удвояване. Шансовете тук са 50 на 50, тъй като пред вас ще се покаже карта, а вие трябва да познаете какъв е цветът ѝ - червен или черен. При грешно предвиждане губите спечеленото, така че преценете внимателно дали да рискувате.

Струва си да споменем и за атрактивната функция с прогресивен джакпот на Brilliant Dice, носеща името Jackpot Cards. Тя може да бъде стартирана на случаен принцип, а вие бихте могли да спечелите някой от прогресивните джакпоти, които виждате в горната част на интерфейса - Пика, Купа, Каро и Спатия. Пред вас ще се покажат 12 карти за игра, а ако обърнете три еднакви, то съответният джакпот ще бъде ваш.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.