• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Нели Петкова представя „Broken“(видео)

Нели Петкова  представя „Broken“(видео)

/КРОСС/ Нели Петкова представя новия си англоезичен проект -
съррцераздерателната поп / R&B песен „Broken" и видеото към нея. От 26 март 2020 г., сингълът е достъпен във всички дигитални стрийминг платформи чрез ADA / Warner Music.
https://lnk.to/NellyPetkovaBroken
Мелодичната песен е одобрена от Warner Music за Регионално парче на седмицата и всички лицензианти и филиали на Warner Music от Централна и Източна Европа ще подкрепят "Broken" чрез редица активности, включително ще го включат в плейлистите си и ще го предоставят на телевизиите и радиостанциите в съответната страна.
В „Broken" виждаме Нели Петкова в нова светлина - парчето е в стил R&B. Нели споделя, че за нея е огромно удоволствие да работи с едни от най-добрите в този стил музика. В създаването на „Broken" певицата си сътрудничи с носителя на „Грами" - музикалния продуцент David „Swagg R' Celious" Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019г. (за албума на певицата H.E.R. - бел. ред.). Също така, той получи още 5 номинации „Грами " през 2020 г.
Нели Петкова написа песента „Broken" съвместно със Swagg R'Celious и записа вокалите в Ню Йорк. Текстът и изпълнението на „Broken" са с характерния за певицата дълбок емоционален заряд.
Нели сподели своите силни емоции около записването и заснемането на „Broken": „Когато Swagg ми изпрати идеята за песента, аз веднага се припознах в текста. Започна с „Разбита, толкова съм разбита, но все още държа на теб...". Тези думи ме докоснаха дълбоко. По това време бях в мрачен емоционален момент от живота ми и песента резонира с мен. „Така се чувствам в момента", казах на Swagg, и искам да пея за това. Искам да кажа на хората да не се страхуват да споделят чувствата си. Имаме нужда да общуваме по-открито емоционално . Общуването е ключът към щастието!"
След няколко онлайн сесии чрез Skype, обменяйки идеи за текста, е готов и окончателния вариант на „Broken". „Много обичам тази песен и съм щастлива, че работя със Swagg, тъй като той е изключително талантлив човек, който изпитва силна емпатия и усеща емоционално артистите, с които работи", казва Нели.
Видеото на „Broken" улавя едновременно атмосферата на Ню Йорк и емоционалното състояние на лирическата героиня. Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye. „Направихме снимките на някои емблематични за Ню Йорк места. Идеята беше да покажем, че независимо къде се намираш в света, винаги изпитваш чувства като всеки друг човек. Можеш да си на върха на света и пак да си разбит емоционално."
Цялото послание на песента и видеото, кореспондират и със специфичната ситуация, в която се намира света в момента. „Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си."

&feature=youtu.be

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.