• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Димитър Костов, Филип Морис България: При нас има неограничено поле за изява и кариерно развитие

 Димитър Костов, Филип Морис България: При нас има неограничено поле за изява и кариерно развитие

Тази година компанията навършва 15 години в България и в чест на годишнината си осигурява стаж на 15 български студенти

/КРОСС/ Това лято Филип Морис България ще даде възможност на 15 млади българи да придобият реален професионален опит в тримесечен платен стаж от юли до септември. Мултинационалната компания, която преминава през мащабна трансформация, изпълнявайки своята визия за бъдеще без дим, тази година навършва 15 години в България и ще отпразнува годишнината си, осигурявайки възможност на за старт в кариерата на 15 български студенти.

Компанията вече има опит с предишни стажантски програми, благодарение на които завършващи студенти не само са стартирали кариерата си в офиса в София, но и са продължили вече като пълноценна част от екипа в България.

Димитър Костов , ръководител отдел "Потребителско преживяване" във Филип Морис България

"Тук има неограничено поле за изява, възможност да натрупаш опит на различни роли и много хора, от които да почерпиш ценни знания."

Какво е основното нещо, което бихте искали да предадете като опит на стажантите в екипа си, който да им бъде полезен в кариерата оттук нататък?

Как да поставим клиента в центъра на всичко, което правим, колко е ценно за бизнеса да отговаря на истинските нужди на потребителите си и най-вече как да разбираме какви са нуждите им. Как създаваме решения, които да отговарят на тези нужди, как много бързо да изпробваме тези решения и да предвидим дали наистина вършат работа, как да измерим дали решенията ни са успешни и какво да правим ако не са успешни.

Какво си спомняте за началото на собствената си кариера - какви бяха трудностите и страховете ви, и как ги преодоляхте? Кой ви помогна в този процес?

Когато започвах, мислех, че в големите корпорации индивидът се губи сред многото хора. Истината е, че в голяма международна компания - лидер на промяната в индустрията, има неограничено поле за изява, възможност да натрупаш опит на различни роли и много хора, от които да почерпиш ценни знания.

Какви са качествата на типичния представител на вашия екип?

Бих определил колегите в екипа ми като любопитни, аналитични,, критично мислещи, целенасочени и добри комуникатори.


Материалът се публикува с подкрепата на Филип Морис България.

Снимка: Филип Морис

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.