• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Управление на лични финанси за студенти по време на криза

Управление на лични финанси за студенти по време на криза

/КРОСС/ На 28 и 29 ноември ще се проведат 2 интерактивни уебинара с фокус към студентите и често срещаните предизвикателства в управлението на личните финанси. Целта е да се споделят опит и похвати, които да помогнат на младите хора да постигнат финансово независим живот чрез повишаване на финансовата грамотност и знания. Организаторите от фондация Джуниър Ачийвмънт България и дружеството NN България са се погрижили да покрият възможно най-пълен спектър от теми, отнасящи се до основните финансови услуги и инструменти. В програмата ще се включат лектори - професионалисти от държавния, образователния и бизнес сектор в България, както и ментори, за да може темите да бъдат разгледани подробно от различни гледни точки.

По време на първия уебинар, програмата ще е насочена към личното благосъстояние на човек. Основните теми, които ще бъдат разисквани са свързани със самооценка на финансовото състояние, спестявания и депозити, кредитни инструменти и защита на личните средства.

През втория ден от инициативата - 29 ноември (неделя), след като вече имат познания за управлението на личните си финанси, студентите ще се запознаят с инструменти, които биха им помогнали да запазят или мултиплицират финансовите си активи. Ще бъдат представени похвати и практики за инвестиции, застраховане, както и пенсионно осигуряване. Една от горещите теми на деня - „Превенция от финансови измами", също ще бъде акцент в този ден.

Инициативата, подкрепена от NN България, е отворена безвъзмездно за всеки, който желае да повиши своята финансова грамотност, лични финанси и благосъстояние. Поради големия интерес по темата и ограничения брой квоти, участието в сесиите става само чрез предварителна безплатна регистрация. Всички желаещи могат да направят това на следния линк: https://bit.ly/32Va5Wu

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.