• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Румен Гечев: Членовете на БСП се произнесоха кой работи в интерес на партията и кой не

Румен Гечев: Членовете на БСП се произнесоха кой работи в интерес на партията и кой не

/КРОСС/ "В Националния съвет на БСП има много авторитетни българи, много утвърдени специалисти. Той се и обнови с млади и енергични хора. Функция на Националния съвет на БСП е да дава корекция на лидера, но основната му функция е да разработва стратегии." Това заяви народният представител от ПГ на „БСП за България" Румен Гечев пред България он еър.

Социалистът коментира, че прекият избор на председател и Конгресът са се произнесли кой е прав и кой е сбъркал: "Няма как БСП да е лидерска партия, тъй като председателят на БСП бе избран в пряк избор-единственият досега в България. Гласуваха повече от 60 000 души от 80 000 членове - една рекордно висока активност, която в България не е постигана на никакви избори", припомни Гечев.

"Тези, които не попаднаха в Националния съвет бяха наказани от социалистите, че от много време не предлага нови идеи за партията, а бяха насочили енергията си срещу председателя на БСП и работеха в полза на ГЕРБ. Те не работеха в интерес на БСП и вчера Конгресът даде своята оценка", изрази мнение народният представител.
"Излизаме по-единни, нашият резултат само ще се подобрява. На следващите избори БСП ще спечели, тъй като вече е водеща политическа сила", заяви Румен Гечев. Той поясни, че БСП е в подем, защото е започнала много преди изборите да се среща с обществото и да предлага "Визия за България".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Памет, не лъжи като дрът мангал!!!

28.09.2020 13:14:26

памет

Когато този индивид беше министър на икономиката, банките бяха умишлено фалирани и спестяванията на населението бяха откраднати.

28.09.2020 12:17:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.