• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Мариус Куркински спечели вота на „Любимците на България“ в категория „Кино и театър“

Мариус Куркински спечели вота на „Любимците на България“ в категория „Кино и театър“

/КРОСС/ Мариус Куркински убедително победи в зрителския вот за любими български актьори от театралната сцена и големия екран. Класацията включи номинациите на Цветана Манева, Юлиян Вергов, Мариус Куркински, Мария Бакалова и Камен Донев, а зрителите на „Любимците на България" имаха възможността да гласуват до неделя. Мариус Куркински победи с категорична преднина и се включи от Варна, откъдето благодари на всички, гласували за него.

Тази седмица „Любимците на България" продължава с гласуването в категория „Популярни двойки". Седем известни двойки - семейни и професионални, събраха най-много зрителски предложения.

Дует Ритон
Една от най-иконичните двойки на българската музикална сцена - Катя и Здравко, бяха номинирани от зрителите за „Любимци на България". Двамата са заедно вече 46 години, както на сцената, така и в живота. Музикалният им дует оставя в сърцата на зрителите едни от вечните български хитове, а какви са предизвикателствата да живееш с някой 24/7 почти цели пет десетилетия - разказват самите те. За успехите им в музиката, за способността да запазят семейството си толкова години, кой пали фитила и кой е „дълбоката вода" във връзката им - разказват Филип Киркоров, Гала и Катето Евро. Журналистът Георги Милков споделя една бележита история и разказва защо в Националната библиотека на Северна Корея се съхранява албума на дует „Ритон" от 80-те години „Слънце нека грей".

Богдана Карадочева и Стефан Димитров
Определяни като аристократите на българската естрада и вечни бохеми, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, получиха своята номинация от зрителите на БНТ. Георги Милков разказва за тях, че се срещат още като ученици. И макар съвместния им път да започва по-късно в Малта, вече повече от 40 години те са заедно в дома и работата си, но всеки от тях грее със собствена индивидуалност.

Александра и Даниел Петканови
Въпреки, че придобиват известност в публичното пространство със зрелищна изневяра, години по-късно те са една от любимите популярни двойки в България. Красивата манекенка и „Лудият репортер" вече се радват не само един на друг, но и на плода на своята любов - сина им Габриел. Определят ги като „млади, готини и способни", но как успяват да запазят себе си и връзката си, когато живеят във виртуалното пространство, кое ги споява, полезно или вредно е да се живее на показ и има ли неща които трябва да останат скрити? Освен добър приятел, Ваня Щерева е и кръстник на детето им. В студиото на „Любимците на България", тя споделя за съветите, които дава на двойката, когато имат конфликт и кои са първите ѝ думи към тях, когато разбира, че заедно ще се подложат на ринопластика.

Радина Кърджилова и Деян Донков
Те са актьори не само на сцената, но и на голямата сцена на живота. Той е лошото момче, а тя доброто момиче. И двамата са красиви и талантливи - истинско модерно семейство. Те са едни от най-добрите български актьори и макар талантът им да е достъчен, за да бъдат избрани и за любимци в категория „Кино и театър", зрителите ги номинират за любима популярна двойка. В началото връзката им е малко буйна, но днес са пример за семействто.

Иван Христов и Андрей Арнаудов
Вече повече от 30 години двамата водещи и продуценти са заедно - първо като приятели, после като водещи, а вече и като бизнес партньори. Журналистът и коментатор в студиото на „Любимците на България", Георги Милков, споделя за тях, че се запознават лятото преди 1-ви клас и припомня забавна случка от времето, когато са още ученици, но вече водещи, а тяхна учителка им се обажда в ефир, за да им се скара, че не са си написали домашните. За тях казват, че са заедно, въпреки различията и заради еднаквите ценности. Единият е отличник, а другия не толкова. Но двамата заедно успяват да реализират и най-ексцентричната идея в нещо брилянтно.

Илияна Раева и Наско Сираков
Те са класическа двойка - футболист и гимнастичка. Най-романтичната любовна история в българския спорт, а семейният им живот е като танц. Лидери в живота и в професията си. Маргарита Хранова разказва за зората на тяхната любов, когато Илияна е още активна гимнастичка. По време на свое състезания тя обръща гръб на публиката и играе за Наско, а след съчетанието, си навлича гнева на треньорката Нешка Робева.

Мария Андонова и Стефан А. Щерев, водещи на „100% будни"
Стефан А. Щерев е избран за екранна половинка на Мария с конкурс. И е избран от самата нея, но не само защото е страхотен кулинар, а защото е един от най-добрите български актьори и водещи. „За мен тя е пристанище", казва Стефан. Те са една от най-успешните екранни двойки, които държат зрителския интерес от начало до край. Те са различни, но се допълват прекрасно.

Припомняме, че в оспорваната категория „Спорт", в която зрителите номинираха Ансамбълът по художествена гимнастика, Григор Димитров, Димитър Бербатов, Ивет Горанова, Ивет Лалова, Йордан Йовчев и Христо Стоичков, първото място гласуващите отредиха на Златните момичета. Всички победители от тематичните класации на „Любимците на България" ще се участват в големия финал през декември, когато ще разберем коя е най-обичаната публична личност в момента.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.