• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Лидл България с образователен видеокаст за уменията на 21-ви век

Лидл България с образователен видеокаст за уменията на 21-ви век

/КРОСС/ Лидл България стартира собствен образователен видеокаст - „Уменията на 21-ви век", който ще се излъчва в YouTube канала на компанията. Инициативата е продължение на успешна вътрешна програма за обучения в лични, социални и граждански умения, която се провежда сред служителите на Lidl вече над 6 месеца.

Новият видеокаст „Уменията на 21-ви век" осигурява платформа за разговор по важни за личностното развитие и израстване теми. Негови водещи са двама служители от HR екипа на Lidl - Александрина Николова и Александър Стоичков. В разговори с експерти те ще обсъждат актуални теми като са медийна грамотност, изграждане на личен бранд в социалните мрежи, асертивна комуникация, поставяне и постигане на лични цели, баланс между работа и личен живот и много други.

„Да сме иноватори, да споделяме добрите си практики и да променяме средата към по-добро, е заложено в ДНК-то на нашата компания. Затова решихме да отворим вътрешната ни програма „Уменията на 21 век" за широка аудитория, мотивирани от големия успех, който тя постига сред нашите служители. Като водещ работодател, в Lidl устойчиво инвестираме в тяхното обучение. Целта ни е те не само да изпълняват успешно професионалните си задължения, а и да се развиват като личности, да са по-подготвени и уверени за предизвикателствата на бъдещето", каза Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.
Милена Драгийска и директорът на отдел „Човешки ресурси" Катерина Шопова са и първите гости на видеокаста, като в уводния епизод те разказват повече за проекта, защо и как Lidl инвестира в обучения и образование като инструмент на отговорност към своите служители и обществото, както и какви възможности да бъдем по-подготвени, конкурентни и успешни ни осигурява ученето през целия живот.

Епизодите от видеокаста „Уменията на 21 век" ще бъдат достъпни безплатно в канала на Лидл България в YouTube като всеки месец ще се предлага на аудиторията по един нов епизод.

Повече за проекта може да прочетете на кариерната страница на Лидл България - jobs.lidl.bg

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.