• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

ПП и ДБ ще опитат да направят правителство на малцинството с втория мандат

ПП и ДБ ще опитат да направят правителство на малцинството с втория мандат

/КРОСС/ "Продължаваме промяната" ще опитат с втория мандат да направят правителство на малцинството заедно с "Демократична България". Това заявиха представители на партиите на съвместна пресконференция в парламента.

"България стои в политически вакуум. Тук сме заедно - ПП и ДБ, за да кажем, че не може да продължаваме по този начин. Българският народ очаква план, визия, правителство. Имаме готовност, ако вторият мандат дойде при нас, заедно да работим за формирането на правителство на малцинството с ясна визия, ясна стратегия, ясен план, като трябва да има и определени гаранции, а парламентът да покаже, че е способен да работи в такъв формат", заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Според Асен Василев през последните 30 години България страда от три големи недъга - първият е, че голяма част от бизнеса е подложен на натиск, защото зависи пряко от държавата. Вторият - че страната ни е с най-голямото неравенство в целия ЕС, което нараства всяка година.

"Стигнало е до размери, които ни поставят между Кот д'Ивоар и Малайзия и е една от основните причини българите да напускат страната", смята той.

Третият проблем е липсата на справедливост - виждаме как прокурорски синове извършват престъпления пред очите на всички и остават безнаказни, посочи още Василев.

Страната има нужда от управление, но не изглежда да се формира такова, каза съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

"Освен, че възникна едно мнозинство, което се представя за тематично, но може да прерасне в една коалиция, която да състави управление, което да връща страната назад. Очевидно тласкането на страната към избори и спешните изменения в Изборния кодекс също са част от сценария, в който се намираме".

Пред България стоят няколко основни задачи, изброи Иванов - влизането в еврозоната и Шенген, реализацията на Плана за възстановяване и устойчивост, съдебната реформа, преодоляването на големите разделения в бюджетния дефицит и освобождаването на бизнеса от натиска.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Sidonie Rousseau

Най-накрая получих моя заем, който търсех от 1 година, за да спася живота на дъщеря ми, която е сериозно болна, но благодарение на помощта на групата частни инвеститори GARCIA FINANCES Monaco ми предоставиха заем от 50000 €, за да спася живота на дъщеря ми, която страдаше от рак Ето тяхната електронна поща churchillcapitalgarciafinances@gmail.com Моля, предайте информацията на други, които се нуждаят от финансиране с лихвен процент от 2%, това е сериозно и много бързо в допълнение

28.11.2022 03:02:25

Thomas BURBEL

Ние сме надеждни доставчици на решения за търговско финансиране, които са тук, за да ви помогнат да поддържате веригата си за доставки безпроблемна и да стимулирате растежа на бизнеса си. Предлагаме ви широка гама от решения и услуги за търговско финансиране, включително акредитиви (USANCE и AT SIGHT, Back to Back LC), стендбай акредитиви (SBLC), банкови гаранции (BG), гаранции за изпълнение, гаранции за авансово плащане, доказателства за средства (POF), ескроуирани средства, банкови менителници, предварителни уведомителни съобщения, банкови писма за удобство, готовност и възможност (RWA) и др. С опита си в управлението на бизнес клиенти от всякакъв мащаб, ние имаме знанията и опита да ви предоставим доказано решение за търговско финансиране във вашата ситуация. Независимо дали сте търговец, вносител, износител, представител, консултант или брокер, ние сме тук, за да ви предоставим интегрирани решения за търговско финансиране при разумни разходи за обслужване. * ЗА НАЕМАНЕ НА BG/SBLC МИНИМАЛНА НОМИНАЛНА СТОЙНОСТ НА BG/SBLC = EUR/USD 1 МЛН. НАЕМНА ТАКСА = 4%+2% * ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА BG/SBLC * ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА BG/SBLC ПРЯСНО НАРЯЗАН МИНИМАЛНА ЛЕСНА СТОЙНОСТ НА BG/SBLC = 1 МЛН. ЕВРО/USD ЦЕНА = 32%+2% Имаме и доверени партньори за монетизиране, които могат да монетизират BG/SBLC на добри цени. Те могат също така да получат BG/SBLC от името на бенефициера, за да предоставят заем без право на регресен иск *Монтизация на BG/SBLC на лизинг - 65% без право на регресен иск * Закупена монетизация на BG/SBLC - 90 % без право на регресен иск. Ако се интересувате от нашите качествени услуги, моля, свържете се с нас чрез информацията по-долу E-mail. tb1967388@gmail.com

28.11.2022 03:01:04

Manfred Saal

Здравейте, името ми е Манфред Саал, аз съм украински бизнесмен, който е направил състоянието си в страната и по-точно в търговията и недвижимите имоти. Но днес това е КАО, защото всичките ми активи се изпариха. Между другото, не е нужно да ви разказвам за военните действия и катастрофалните, нечовешки неща, които преживяваме ежедневно в ръцете на руските войски, защото те са на първите страници на всички вестници по света. За мое щастие трябваше да преведа преди военните действия много важна сума от 59000000 евро по сметка, открита в Южна Африка, за да започна отново дейността си след този кошмар. Но за съжаление намеренията ми вече не можеха да се осъществят, защото къщата ми беше ударена от една от руските ракети, в резултат на което загинаха съпругата ми и най-голямата ми дъщеря. Аз загубих и двата си крака, а най-малката ми дъщеря е на 7 години. Ето защо, тъй като вече не разполагам с мобилност, за да осъществявам дейността си, бих искал да ви поверя тези средства, за да ги инвестирате в проекти като промишленост, недвижими имоти, хотели и ресторанти или други проекти, които са дори по-привлекателни от изброените. За тази цел бих искал да ви обърна внимание, че съм готов да ви предоставя 20% от общата сума за извършената услуга, за да ви поставя в идеални условия за всяка инвестиция. Също така, за да се осъществи безпроблемно и дискретно тази сделка, банкерът и моят адвокат, отговарящ за досието, изготвиха стратегия, която ще ни позволи да осъществим досието до момента, в който средствата ще бъдат предоставени на ваше разположение, при пълно спокойствие. Затова ще ви информирам повече за тази стратегия, когато получа електронната ви поща. Поща от адвоката ми boychenkoyegor@gmail.com Благодаря ви за разбирането и съм на ваше разположение за всякаква допълнителна информация.

28.11.2022 02:16:30

Тони

Да ама не… Каквото и да предложат тия измекяри няма да се получи

26.11.2022 00:38:28

Петър

Демократична България със сигурност искат да са във властта и да се облагодетелстват от нея.

25.11.2022 13:55:35

Стефан

ПП и ДБ щели да се опитат да направят правителство на малцинството... демек олигархът Иво Прокопиев, който седи зад двете партии ще се пробва отново да се докопа до властта за сметка на друг олигарх - Делян Пеевски!

24.11.2022 15:39:16

Суис

ДБ да прави правителство? Това е дъното на дъната в тая държава.

24.11.2022 12:46:36

Анонимен

Да го духат.

23.11.2022 14:16:57

SUSAN BENSON

Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва лихвен процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг или всякакви други причини. Не се тревожете повече, защото Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете своя заем в рамките на 24 часа след одобрение. * Достъпна лихва от 3%. * Висок процент на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години. * Лесно онлайн приложение. * Персонализирани насоки и опит. * Без скрити такси Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда. Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор веднага.

23.11.2022 13:34:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.