• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Позиция на ПП „ Русофили за възраждане на Отечеството"

Позиция на ПП „ Русофили за възраждане на Отечеството"

Позиция на ПП „ Русофили за възраждане на Отечеството" по повод на усложняването на геополитическата ситуация

/КРОСС/ Вчера, след обявяването на частична мобилизация в Русия; след обявяването на референдуми за присъединяване към Русия на територии на Украйна; след реалната опасност от пълномащабна война между Русия и Запада; след реалната възможност за включване и на други велики сили в конфликта, което може да превърне войната в световна;

Ние, членовете на ПП „ Русофили за възраждане на Отечеството" изразяваме своята изключителна тревога както към невероятните рискове пред човечеството, така и към адекватността на поведението на българските политици по отношение на драматично сложната и опасна геополитическа ситуация.

След броени дни ще приключат парламентарните избори в България. Познавайки родната политическа реалност си даваме сметка, че в Парламента ще се оформи мнозинство, което ще декларира евроатлантическа вярност и готовност да служи на НАТО и на днешните ръководители на ЕС. Опасността, за която предупреждаваме от години, за въвличане на България във война, е реална и съвсем близка - тя чука на вратата ни. Ние сме убедени, че вярната позиция на България; позицията, която отговаря на нашите национални интереси, категорично е неутралитет спрямо разразилия се и ескалиращ конфликт.

Скъпи избиратели, независимо от вашата политическа и социална ориентация, призоваваме ви да подкрепите не просто партии и коалиции, а ценности, разбиране за добро и зло, усещане за сигурност и беда.

Подкрепете със своя глас Мира!

Подкрепете максималната отдалеченост на България от конкретния геополитически конфликт! Това е възможно, въпреки членството ни в НАТО и ЕС!

Призивът ни главно е към тези, които се колебаят как да гласуват или са решили да не гласуват - подкрепете тези политически сили, които издигат Мира като основна ценност, независимо дали имат шанс да влязат в Парламента или не!

България се нуждае от носители на Мира! Дайте възможност на такива сили да укрепнат и в близко бъдеще да бъдат политически фактор за възможната разумна съдба на България!

21.09.2022

гр. София

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.