• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Заев няма да иска от България признаване на "македонско малцинство"

Заев няма да иска от България признаване на "македонско малцинство"

/КРОСС/ Северна Македония ще поправи конституцията непосредствено преди присъединяването си към ЕС и тогава в нея ще бъдат включени по-малките етнически общности, живеещи в страната, които не са изброени в най-високия нормативен акт в страната. За София, от друга страна, все още съществува реч на омразата срещу България в учебниците и в публичното пространство и има системно нарушаване на правата на гражданите на Македония от български произход и тяхната дискриминация, пише скопското опозиционно издание "Република".

Запитан дали ако българите бъдат включени в македонската конституция, ще се изисква реципрочност, т.е. включване на македонците в българската конституция, като се има предвид, че в България има македонци (според изданието-бел.ред.), Заев каза, че това е право на България и че намесата във вътрешните работи на съседна държава не е послание за приятелство.

„Това е право на България. Винаги е хубаво да имаме взаимност, но намесата във вътрешните работи на съседните държави не е послание за приятелство. Това остава за тях. Казвам го като наша потребност, а не защото България го иска", каза Заев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Драгунов

Куршум за подлеца Тодор Кантарджиев, насаждащ принудителна ваксинация и носене на маски! Куршум!: https://uni.su/7o5gQR

27.07.2021 22:59:03

Архангел Михаил

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на гнусния доносник Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и със заупокойно опело поп да го опява. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Родата му да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

27.07.2021 22:50:52

Змeй Гopянин до Йоан

ЗАЕВ е мръсен шиптар-НАРКОтърговец също като канибала Боко-българоубиеца. Фирмата на Заев е НАЙ-големия производител на “медицинска“ МАРИХУАНА. ЗАЕВ е побратимен с брак на близка роднина омъжена за видни АЛБАНСКИ нарко байрактари. Байрактарите(знаменосци) са ВОДАЧИ на племенни мафиотски албански организаци търгуващи с ДРОГА, ОРЪЖИЯ, Проститутки и ЧОВЕШКИ ОРГАНИ. ЗАЕВ е в комбина с няколко босненски мюсилмански клана от най-радикалната мюсилманска секта “Нурджль“ търговци на ДРОГА(хероин) - босненците Харун Хаджибулич, косовара от Прищина Деян Трайковски-близнак. ЗАЕВ заедно с албанския нарко търговец Зекир Бекири-Чауш работи в тесни сътрудничество с ЦРУ като именно във вилата в Халкидики се провеждат регулярни срещи на САЩ агентурата за разпределение пазарите на наркотици. Други шиптари нарко търговци и търговци на оръжия от БЛИЗКОТО обкръжение на ЗАЕВ са шиптарите Джеладин Юсуфи (Джони от Маjkовци) и АЛБАНСКИЯ НАРКОБОС Наки Халими. ЗОРАН ЗАЕВ провежда и редовни срещи на САЩ агентурата с албанските, черногорските, босненски и македонски наркотърговци във военната САЩ база“Бонд стийл“ Прищина Косово и това НЕ е тайна за никого на ЗАПАД от София. Само във България и в БГ медиите на Македоския лидер ЗАЕВ се изгражда образ на НЯКАКЪВ кротък, хрисим усмихнат млад лидер който иска да поведе Македонците към Демокрация. ПЪЛНА ЗАБЛУДА. ЗАЕВ е хитър, пресметлив, злобен БЕЗ скрупелен, брутален НАРКОтърговец. ЗАЕВ, Момир Стойнович - македонското ВКР работят в комбина с АЛБАНСКАТА МАФИЯ контролирани под ЦРУ чадър като целта им разрастване и укрепване на ВЕЛИКА АЛБАНИЯ(не Македония). ☞Хан Аспарух 1: Фанагория: https://uni.su/YLBJhP ☞Хан Аспарух 2: Преселението: https://uni.su/kTwmB5 ☞Хан Аспарух 3: Земя завинаги: https://uni.su/8zHeBF ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

27.07.2021 22:50:07

Севастократор Йоан от Арбанаси

☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: https://uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: https://uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: https://uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: https://uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: https://uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞ ☞Казах.

27.07.2021 22:49:32

Анонимен

Заев и РС Македония първо да признаят българското малцинство на тяхна територия. Да признаят също, че в основата на македонската идентичност и език е антибългаризма.

27.07.2021 16:50:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.