• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Стойчо Стойчев: Очаквам догодина коалиция между "Демократична България", БСП и Слави

Стойчо Стойчев: Очаквам догодина коалиция между "Демократична България", БСП и Слави

/КРОСС/ Ще имаме все по-фрагментирани парламенти. Трябва да свикнем на избори на всеки две години, както и на повече безпринципни коалиции. Очаквам догодина да видя правителство на малцинството- коалиция между "Демократична България" и БСП, подкрепена от Слави Трифонов, защото всички ще се съюзят срещу ГЕРБ. Това каза политологът доц. Стойчо Стойчев пред bTV.
Той смята, че премиерът Борисов е направил заявка, че ще се оттегли и ще се занимава само с партията си.

"Той направи много за България, трудно можем да кажем с лека ръка, че нищо не е било. Грешката на Борисов беше към пренебрежителното му отношение към враговете му", обясни политологът.

Според него в Деня на Съединението на никого не му е до празник. "Разделението е толкова голямо, че сме се докарали до невъзможност да живеем заедно. Много дълъг път ще трябва да извървим, за да нормализираме отношението си. Живеем в нов Вавилон", каза още той.

По думите му няма революционна обстановка в страната.

"В България най-движещата енергия в България е омразата. За излагане винаги има време и пространство в България", добави доц. Стойчев.

"Много се спекулира с това, което стана при "Ситняково". Оказах се там, защото колоната там ни изведе. Нямаше опция да обърна без да създам предпоставка от ПТП. В един момент момчета дойдоха към мен, други ме разпознаха и почнаха да крещят. Аз съм политолог на всички политици, с всички съм еднакво добронамерен, защото те са полето, което аз изследвам. Дойде полицая и ми каза да обърна и като почнах да давам назад с колата, две момчета почнаха да ритат колата. Впоследствие акцията при психиатричната болница беше пърформанс от моя страна", обобщи политологът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Сериозно ли ,пич? Какво точно положително е направил Борисов за страната и обществото като цяло? Укрепил е икономиката? Възродил е селското стопанство? Модернизиаал е енергетиката? Създал е предпоставки за икономическа хомогенизация на обществото? Нищо. Зиро. Единственото относително положително е че понякога успява да държи разбойниците си в рамките, не на приличието, но поне да не са съвсем безогледни. Друго няма. Отворете си очите и ако имате претенции да сте сериозни и задълбочени изследователи изследвайте целия масив и по възможност от гледна точка на цялостния резултат и определените тенденции.

06.09.2020 18:47:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.