• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

„100 % будни“ се завръща с нови емоции в ефира на БНТ

 „100 % будни“ се завръща с нови емоции в ефира на БНТ

/КРОСС/  Всеки делничен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч. водещите на предаването „100 % будни“ Мария Андонова и Стефан А. Щерев се грижат за доброто настроение на зрителите на БНТ като изненадват и радват със завладяващи рубрики, полезни идеи и любопитни дискусии. Предаването обхваща значими теми за обществото като наука, култура, здраве, социални проблеми, обществен живот и развлечение.

В този сезон „100 % будни“ се фокусират върху науката. Науката, която ни вдъхновява да търсим и изучаваме новостите. Науката, която е сред всички нас и трябва само да поискаме да я разберем. Науката, която ни помага да усъвършенстваме себе си и да достигаме нови висоти. Затова сред новите попълнения в екипа на предаването е химикът Наско Стаменов, който всеки петък ще въвежда аудиторията на обществената телевизия в необятния свят на химията по достъпен и приятен начин.

Медицинските открития, новостите в областта отново са широко застъпени от двамата водещи Мария Андонова и Стефан А. Щерев. Зрителите ще научават първи новостите и световните тенденции от света на медицината и ще се запознаят с най-добрите лекари и медицински лица в България. „100 % будни“ отделя специално внимание на нуждата от превантивна профилактика и много други полезни теми за обществото.

В началото на всяко предаване Мария Андонова и Стефан А. Щерев поставят теми за дискусия, в които аудиторията на БНТ може да се включи. Търси се гледната точка на зрители от всички възрасти, социални групи и региони на България. „100 % будни“ показва и лични истории -интервюта и репортажи, които са отправна или подкрепяща линия в темите, дискутирани в студиото. Това дава възможност да се обединим и изследваме позицията на обикновените хора с мнението на признати в областта си специалисти и популярни личности.

Любопитството на зрителите винаги е задоволено с кино, театър, музика и танци – теми, които са неизменна част от предаването 100% будни. Важните акценти са творческите постижения, а гостите често са творци от световна величина.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.