• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Сладоледен фестивал в Бургас този уикенд

Сладоледен фестивал в Бургас този уикенд

/КРОСС/ Какъв по-приятен начин да се разхладите от свеж леденостуден сладолед, а точната дестинация следващите дни е Бургас, защото тук ще се проведе Фестивал на сладоледа. Той е част от тематичните уикенди, организирани от Община Бургас в подкрепа на туристическия сезон.Организатори на сладоледения фест са Община Бургас, МТСП и Пристанище Бургас.

Сладоледи от цял свят с традиционни и екзотични вкусове могат да се опитат във фестивалната зона на Пристанище Бургас от днес до неделя.

В "сладоледеното градче" ще бъдат разположени шатри на участие бургаското джелато Pozzeti, Yellow cat gelato - град Поморие, Raffy ice cream, сладкарска верига "Роза", сладоледен салон "Gelati", сладоледи "Нестле" и сладоледи "Cremona".

Не пропускайте и възможността да пробвате островния сладолед със смокини на о-в Св. Анастасия, джелатото с вкус на бира на Papa Beer или бутикувите изкушения на The Crazy Family.

Уикендът е подходящ да посетите DJ хаус, дръм енд бейс партита на открито на парк "Росенец"/до хижа "Странджа"/ или да разгледате Пясъчния фестивал, експозициите на тропически пеперуди във Флората и на рибки и морски обитатели от цял свят и змии в Казиното, както и концерта на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов Секстет " Живот като на кино" в петък в Летния театър, и още много предложения за изложби, постановки и други атракции.

По време на Сладоледен фестивал ще бъдат представени две социални предприятия от региона - Сдружение "Онкоболни и приятели" - Бургас и "Морски знаци" - Бургас. Техните изключително успешни проекти се превърнаха в емблема за програмите на Министерството на труда и социалната политика.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.