• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Тенденциите в дамските чанти за 2022 г.

Тенденциите в дамските чанти за 2022 г.

/КРОСС/Новата 2022 година дойде и е добре да помислим с какви аксесоари да се снабдим. Чанатата е много важна част от нашата визия през всички сезони и сега на хоризонта се появяват нови тенденции. Ето с кои чанти ще сте най-модерни презгодината, според американския „Cosmopolitan".

Чанти кофи
Скъсайте с традицията! Тази година на мода са чантите със странни и необичайни форми. Например, продълговатите чанти, които напомнят формата на кофите за поливане или кошчета за боклук.
Чантите, оформени като правоъгълници или кръгли кофи ще са навсякъде през годината. С тях правите истинско впечатление и се забелязвате. Те са много стилни.

Мини чанти
Малките чанти са на мода от 2-3 години. Сега те остават хит, като става дума за наистина миниатюрни чанти, подобни на тези на куклите.
Те са идеални за партита и официални събития. Приличат на малки портмонета, в които може да съберете само парите, телефона и червилото. Избирайте малки чанти с блясък и брокат.

Чанти луна
Чантите във форма на луна/полумесец станаха хит още преди 2 години. Те продължават да са актуални и непременно трябва да се сдобиете с такъв тип чанта. Тя отново е в причудлива форма и няма как да останете незабелязани с нея.
Много е стилна, издава, че сте мистериозна и фатална жена. Подходяща за официални събития и разходки.
Огромни чанти
Интересното е, че освен мини чантите, огромните чанти, наподобяващи куфарите и саковете, също са на мода. Това е добра новина, защото в тях може да поберете всичко, което ви трябва за работа, лекции или кратко пътуване - лаптопи, книги, тетрадки, лека връхна дреха, козметика, таблет, чадър и т.н.
Големите чанти са удобни и подходящи за всекидневието. Може да си купите голяма дамска чанта с флорални мотиви за пролетта и лятото; или да заложите на класиката - черна кожена чанта.

Плетени чанти
Тези чанти също са хит от няколко години и звездите ги обожават. Плетените чанти бяха много модерни в края на 90-те и началото на века. Преди се носиха основно за плажа и пикници, но сега навлязоха в ежедневието.
Може спокойно да ходите на работа, събития и разходки с тях. Хубавото е, че те са уникални - всяка е с различен принт и така се отличавате. Освен това, издават, че сте креативна дама и са много красиви.
Чанти с тънка верижка
Чантите с верижка бяха хит и пред 2021 г., но сега има един детайл - на мода ще са само тези с много тънка верижка, които основно се премятат през рамо.
Големите и груби верижки вече не са актуални. Чантите с тънка верижка са идеални както за партита и събития, така и за разходки в парка, кафета и ресторанти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.