• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Предстоящи събития в страната на 17 март 2023 г.

Предстоящи събития в страната на 17 март 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.
От 10.00 ч. до 11.00 ч. работниците и служителите в Комисията за защита на потребителите от цялата страна ще проведат едночасова предупредителна стачка.

***
София.
От 10.30 часа "Информационно обслужване" АД ще представи програмата за компютърната обработка на данните от гласуването на 2 април 2023 г. Демонстрацията ще се състои в сградата на Народното събрание, пл. "Княз Александър I" № 1, Източно крило, зала № 1.

***
София.
В Premium Coworking Space Климатичният пакт в България, организира специално събитие - "Entrepreneurship for climate neutral future", част от инициативата Startup Europe Week 2023.

***
София.
В галерия "Лехайм" ще се състои най-новата самостоятелна изложба "To Be Continued" на френския художник Хайм Вишел. Събитието ще представи и пърформънс на Булгар Клезмер.

***
Благоевград.
От 10.30 часа в зала "22 септември" ще се проведе Регионална среща на тема "Актуални предизвикателства в развитието на социалните услуги" .

***
Благоевград.
От 11.00 часа в Зала №1 в сградата на Административен съд - Благоевград ще се проведе отчетно събрание за представяне на годишния доклад за дейността на Административен съд - Благоевград за 2022 година.

***
Бургас.
От 10.00 часа пред сградата на КЗП-Бургас служителите организират ефективен едночасов протест с искане за увеличаване на трудовите им възнаграждения.
***
Бургас.
От 10.00 до 12.00 часа, както и от 14.00 до 16.00 часа в Зала №2 на Съдебната палата ще се проведе Форум, посветен на вредното влияние от употребата на наркотични вещества, по време на който ще участват експерти и ученици от бургаски училища.

***
Бургас.
От 17.30 до 20.00 часа в изложбената зала на Регионална библиотека "Пейо Яворов" ще се проведе благотворителна изложба-базар - "Да сбъднем една мечта!", в полза на Стефчо.
***
Бургас.
От 18.00 часа в Центъра за съвременно изкуство и библиотека ще започне "Beatкино: Късо кино с ритъм в Бургас". Входът е свободен.

***
Бургас.
От 18.30 часа в Културен център "Морско казино" ще започне продукция по пиано школата "Мюзик рум". Входът е свободен.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Центъра за съвременно изкуство и библиотека ще бъде представена книгата на Мадлен Алгафари "... И заживели щастливо...". Входът е свободен.

***
Варна.
От 18.00 часа Ива Митева и Любомир Каримански ще се срещнат с браншови организации в града, а в в централната градска част и с граждани.

***
Видин.
От 10:00 часа заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова ще участва в пресконференция във връзка със стартирането на дейностите по проект "Книгите в търсене на (по)читатели" на Регионална библиотека "Михалаки Георгиев" - Видин.

***
Видин.
От 14:00 ч. Борислава Борисова и секретарят на Общината Емилиян Енчев, заедно със заместник-ръководителя на Унгарското посолство у нас Ерик Черновиц и директора на Унгарския културен институт Сандра Мишкеди, ще поднесат венци пред паметната плоча на унгарския национален герой Лайош Кошут.

***
Велико Търново.
От 15.30 часа в Гербовата зала на Областна администрация ще бъдат наградени победителите от кампанията за послание "България заслужава".

***
Враца.
От 14:00 часа, залата на хотел "Хемус", гр. Враца,министърът на иновациите и растежа Александър Пулев ще проведе среща с областните управители на Враца, Монтана и Видин, кметове на общини в Северозападна България и представители на местния бизнес.

***
Добрич.
От 11.00 часа министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев ще даде брифинг в града. Посещението му е свързано със среща с кметовете на общините от областта на тема за осигуреността на медицинска помощ в региона.

***
Смолян.
От 13.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян ще се проведе заседание на Общинския съвет.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески" ще се състои вечер на талантите на Средно училище "Максим Горки".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Зала "Байер" ще бъде открита изложбата "Жената творец: думи, цветя, метафори" на арт група 10+4.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперния театър ще бъде представена операта в пет действия "Фауст" от Шарл Гуно.

***
Шумен.
От 16.00 часа на площад "Кристал" пред Паметника на загиналите във войните шуменци - ритуал с поднасяне на венци и цветя по повод 78 години от Дравската епопея. Слово ще произнесе подполковник Георги Наполеонов, командир на военното формирование 54 060.

***
Ямбол.
От 10:00 часа на площада пред сградата на Общинска администрация ще се превърне в арена на заниманията по програмата "Детска атлетика", като участващите деца трябва да се съберат на мястото в 9:30 часа. От 12:15 часа ще бъде и награждаването на отличените деца.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.