• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 18 май

Предстоящи събития на 18 май

/КРОСС/ ***
София.
От 8.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен щаб ще направи съобщение по повод актуалната обстановка с коронавирусната инфекция в България и света.
***
София.
От 8.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще бъдат отслужени Трети, шести час и св. Литургия.
***
София.
От 10.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще се състои Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза.
***
София.
От 15.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще бъдат отслужени Девети час, вечерня и утреня с първи час.
***
София.
От 18.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще се състои Молебен към свт. Серафим, архиеп. Богучарски, Софийски чудотворец.
***
София.
От 9.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 11 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 9.30 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 12 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 часа 16-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 18 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 часа 20-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Л. Б., обвинен за участие в организирана престъпна група.
***
София.От 10.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 4 жени, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 часа 22-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 5 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.00 часа 16-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу трима души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 4-ма души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 11.00 часа в УМБАЛ „Св. Иван Рилски" ще започне кампания за безплатно тестване за хепатит С, която ще продължи до 22 май. Проби ще се взимат всеки делничен ден от 11.00 до 14.00 часа.
***
Гоце Делчев.
От 19.00 ч. в храм „Св. Троица" към Българската православна старостилна църква ще бъде отслужен Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза.
***
Каварна.
От 10.00 часа на ул. „Добротица" 50 ще се проведе кампания за събиране на опасни отпадъци от домакинствата.
***
Пловдив.
От 9.00 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на катастрофа, при която е загинала възрастна жена.
***
Пловдив.
От 9.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу двама души, обвинени в убийство.
***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на катастрофа, при която е загинал велосипедист.
***
Пловдив.
От 11.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на катастрофа, при която е загинал един човек, а 5-ма са пострадали.
***
Пловдив.
От 13.00 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу двама души, обвинени за отглеждане на растения от рода на конопа.
***
Пловдив.
От 13.00 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу двама души, обвинени за причиняване на пътен инцидент с влак, при който е загинал един човек, а двама са пострадали.
***
Пловдив.
От 15.00 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за опит за убийство.
***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 ще се проведе Консултативен съвет за предстоящата сесия на Общинския съвет.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.