• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития на 10 май

Предстоящи събития на 10 май

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 часа 19-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Владимир Василев, Владимир Денчев и още 13 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 16-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Борислав Димитров, Атанас Атанасов и още 7 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 8-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Емил Николов, Ивайло Николов и Гергана Кръстева, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 1-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Антон Антонов, Румен Славчев и още 7 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 часа 2-ри състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Божидар Кузманов, Иван Терзийски и още 8 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 часа 20-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Никола Георгиев, Първан Славчев, Манчо Ковачев и Неда Бенова, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 ч. на път I-8, отбивката за Хераково (паркинга пред Мотел Route 80) ще се състои брифинг на представител на "Пътна полиция", ГДНП.

***
София.
От 11.00 часа 8-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Александър Крихтин по молба за изменение на мярка за неотклонение.

***
София.
От 11.00 часа в Софийската опера и балет ще се проведе пресконференция по повод премиерата на балета „Танго".

***
София.
От 13.30 часа 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Иван Иванов, Мохамад Еуида и още 6 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 20-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Ангел Гошев, Георги Гошев и още трима души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Тодор Тодоров, Евгения Мутавчиева и още 4 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Миню Стайков, Марио Кръстев и още 12 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
Балчик.
От 10.00 часа в заседателната зала в сградата на Община Балчик ще се проведе публично обсъждане на предложението за въвеждане на „Синя зона" за паркиране в града.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа пред НЧ "Братя Грънчарови-2002" ще се проведе официална церемония „Първа копка" за ефективния старт на проекта за обновяване и модернизация на НЧ „Братя Грънчарови-2002".

***
Добрич.
От 10.00 часа във фейсбук страницата на Младежкия център ще се проведе инициативата „#Сover" , представяща кавър версии на поп хитове, изпълнени от участници на Студио за поп-рок певци „Сарандев".

***
Добрич.
От 18.30 часа в Концертна зала „Добрич" ще се състои концерт на клавирно дуо Цанова - Македонски в рамките на Седмицата на камерната музика.

***
Ловеч.
От 10.00 часа в Природо-математическата гимназия ще бъде открита изложба по повод 50-ата годишнина на учебното заведение.

***
Ловеч.
От 11.00 часа във фоайето на Природо-математическата гимназия ще бъде представена театрална постановка по повод 50-ата годишнина на учебното заведение.

***
Ловеч.
От 11.30 часа пред Драматичния театър ще бъде експонирана на изложба „Мой люляков Ловеч".

***
Ловеч.
От 17.30 часа в ХГ „Проф. Теофан Сокеров" ще бъде представена колекцията „Жената".

***
Ловеч.
От 19.00 часа на сцената на Ловешката средновековна крепост ще се състои концерт на струнен квартет „Дестини".

***
Пловдив.
От 9.30 часа Окръжният съд ще гледа делото срещу мъж, обвинен за палеж.

***
Пловдив.
От 9.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа делото срещу мъж, осъден за укриване на данъци за над 458 000 лв.

***
Пловдив.
От 13.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа делото срещу мъж, осъден за убийство.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в двора на Постоянна експозиция „Мексиканско изкуство" ще бъде открита изложба на СУ „Черноризец Храбър" по повод предстоящия 24 май.

***
Пловдив.
От 18.00 часа в Дружество на писателите ще се състои третото четене по проекта „Писателите и Пловдив".

***
Пловдив.
От 18.00 часа в изложбеното пространство на Изкуствотеката на Народна библиотека „Иван Вазов" ще бъде открита изложбата „История на Пловдивския баскетбол от 1913 до днес".

***
Разград.
От 15.00 часа на пл. „Независимост" ще се проведе 10-та колоездачна обиколка на обновени с евро средства обекти, посветена на „Дни на Европа в Разград".

***
Разград.
От 17.00 часа на паркинга срещу Средношколско общежитие ще се проведе инициативата „Децата на Разград рисуват Европа".

***
Русе.
От 17.00 часа пред Паметника на свободата ще започне информационното турне на Сдружение „Зелени Балкани" по повод Деня на екологичната мрежа Натура 2000.

***
Самоков.
От 11.00 часа пред сградата на Общината ще бъде даден старт на националната скринингова кампания за безплатни очни прегледи „Зрението е всичко! Прегледай се!".

***
Свиленград.
От 11.00 часа в кв. „Простор" ще се проведе официална церемония „Първа копка" по проекта за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в квартала.

***
Шумен.
От 16.30 часа в НЧ „Напредък -1896" ще се състоят представяне на книгите на Анна Данилова и концерт на ВГ „Рябинушка" и приятели.

***
Шумен.
От 17.00 часа в Регионална библиотека „Ст. Чилингиров" ще се състои откриване на външни станции за заемане/връщане на литература за дома.

***
Шумен.
От 17.30 часа в Регионална библиотека „Ст. Чилингиров" ще бъде открита изложбата „Люти чушки".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.