• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития на 22 юни

Предстоящи събития на 22 юни

/КРОСС/ ***
София.
От 11.00 часа в зала „Европа" на Конферентен център „Проджект Лаб" на бул. „Мария Луиза" 58В ще се проведе заключителна пресконференция на Министерството на правосъдието по проекта „Изграждане на средства за видеоконферентни връзки и тяхното използване във фазите на досъдебно и съдебно производство, включително и при трансгранично сътрудничество в правораздаването".
***
София.
От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Петър Москов, Адам Персенски, Любомир Димитров, Росен Алексиев и Юлияна Ценкова, обвинени за безстопанственост в особено големи размери.
***
София.
От 11.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция на Икономическия и социален съвет на тема „Eвропейският зелен пакт - икономически, социални и екологични предизвикателства и възможни решения за България".
***
София.
От 12.00 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Столична община за мръсния въздух в София.
***
София.
От 14.00 часа в Глаукомния кабинет на IV-я етаж на УМБАЛ „Александровска" ще се проведат безплатни прегледи за влажната дегенерация на макулата, свързана с възрастта и диабетния макулен едем (С предварително записване от 12.00 до 16.00 ч.).
***
Бургас.
От 20.30 часа на сцената на Летен театър - Бургас ще бъде представена постановката „Жена ми се казва Борис".
***
Велико Търново.
От 10.00 часа кметът на Община Велико Търново Даниел Панов ще участва в международна видеоконференция за дигитализация на културното наследство.
***
Враца.
От 9.30 часа в Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за предумишленото убийство и кражба.
***
Гоце Делчев.
От 11.00 часа на улица „Пейо Яворов" 1 ще се проведе пресконференция за официално откриване на изградената нова оранжерия на адреса по проект „Подкрепа на социалните предприятия и насърчаване на заетостта".
***
Пловдив.
От 10.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа дело, образувано по жалба на подсъдим срещу присъдата му от 3 години лишаване от свобода (наказанието е отложено за срок от три години) за лихварство.
***
Пловдив.
От 13.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа дело по жалбите на трима лекари, осъдени за немарливост, довела до смъртта на пациент.
***
Пловдив.
От 11.30 часа пред сградата на Дом на културата „Борис Христов" ще се състои официалното откриване на инициативата „Френската седмица", предхождаща франкофонския фестивал „Златен ключ".
***
Сливен.
От 21.00 часа на паркинга до парк „Юнак" в рамките на пътуващото автокино ще се състои прожекция на филма „Ятаган". От 22.30 часа ще бъде представен филмът „Екшън".
***
Смолян.
От 9.30 часа в Регионална библиoтeĸa „Николай Вранчев" ще се проведат летните ателиета на библиотеката под надслов „Лятoтo, дeцaтa и библиoтeĸaтa - 2020".
***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Къща музей „Гео Милев" ще започнат летните занимания за деца „Четем и рисуваме", „Литературни закачки" и „Да съставим приказка".
***
Стара Загора.
От 10.00 часа в детския отдел на библиотека „Родина" ще се състои инициативата „Нашият невероятен, див и красив свят" - създаване на тематични презентации, облаци от думи за уникалността

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.