• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития на 1 юни

Предстоящи събития на 1 юни

/КРОСС/ ***
Летница.
От 12.00 часа министър-председателят Бойко Борисов и президентът на Сърбия Александър Вучич ще дадат изявление за медиите.
***
София.
От 8.00 часа в Министерски съвет представител на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса ще представи данните за обстановката с COVID-19 в страната и света.
***
София.
От 09.00 часа пред сградата на Столична община на ул. „Московска" ще се проведе граждански протест заради липсата на места в детските ясли и градини в столицата.
***
София.
От 10.00 часа в Дом 2 на Резиденция „Бояна" президентът Румен Радев ще открие събитието за представяне на уеб платформата на Националната инициатива „Спортувай с президента".
***
София.
От 09.15 часа Специализираният наказателен съд ще разгледа молбата за искане за изменение на мярка за неотклонение на Александър Тасев.
***
София.
От 09.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Слави Желязков, Данчо Данев, Димитър Дойчинов, Христо Янев, Жеко Иванов, Петър Ганев, Румен Темелков и Томи Атанасов за организиране и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото за тероризъм на Мелиад Фарах и Хасан ел Хадж Хасан.
***
София.
От 11.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Ахмед Мусто, Абдулкарим Мохамед, Иванка Шехо и Алаа Бассам за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото на Петър Стоянов, Боян Тодоров, Бисер Иванов и Бранимир Стоянов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.30 часа Специализираният наказателен съд ще разгледа молбата на Александър Делииванов и Спас Даскалов за изменение на мярка за неотклонение.
***
София.
От 15.00 часа Специализираният наказателен съд ще разгледа искането за отстраняване от длъжност на Димитър Димитров.
***
София.
От 09.30 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото

***
Благоевград.
От 10.00 часа на площад „Македония" ще се състои концерт по повод Деня на детето.
***
Благоевград.
От 10.00 часа в Парк Бачиново /Въжен парк/ ще започне маратон под надслов „Спортувай! Бъди щастливо дете!".
***
Благоевград.
От 10.00 до 16:00 часа Градска художествена галерия- Благоевград, организира конкурс за детска рисунка - „ Моето незабравимо лято". Награждаването на участниците ще бъде в 17.00 часа.
***
Благоевград.
От 10.00 часа в Парк Бачиново /шатра до чешмичката/ ще се проведе събитието ,,Спортувай с АК- Джордан".

*** Благоевград.
От 11.00 часа Регионална библиотека ,,Димитър Талев" ще представи Талисмана на децата на Благоевград. Библиотеката е подготвила и изложба на атрактивни детски 3D книжки, както и прожекция на детски филми - до 17.30 часа.
***
Благоевград.
От 11.00 часа в парк Градска градина Камерна опера-Благоевград ще представи „Бастиен и Бастиена" от Волфганг Амадеус Моцарт. От 17.00 часа пропусналите ще могат да го гледат отново.
***
Благоевград.
От 12.00 часа н а площад „Народни будители", амфитеатралното пространство между Младежкия дом и Музея, Куклен театър- Благоевград ще представи "Фолклорна магия от Пирин".
***
Благоевград.
От 11.00 часа в Парк Бачиново /тревен терен до р-т „Сити Парк"/ ДФК „Орлетата" организира спортни игри и футбол за децата.
***
Благоевград.
От 11.00 часа в Парк Бачиново ШК „Виктори" организира Шах-Мат/ Workshop в шатра до чешмичката.
***
Благоевград.
От 15.30 часа в двора на Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов" - Драматичен театър „Никола Вапцаров" ще представи „Красавицата и звяра".
***
Благоевград.
От 16.00 часа в двора на СУ „Иван Вазов", Куклен театър Благоевград ще представи „Фолклорна магия от Пирин".
***
Благоевград.
От 16.00 часа на бейзболното игрище „Портър Парк" ще се проведе Workshop по бейзбол.
***
Благоевград.
От 16.00 часа Регионален исторически музей-Благоевград е подготвил изненада за децата - „Пътуване в света на пеперудите".
***
Благоевград.
От 17:30 до 18:10 на тревния терен до р-т ,,Сити Парк", парк Бачиново, ДЮФК „Хлапетата" ще организират футболен мач.
***
Благоевград.
От 18.00 часа Куклен Театър-Благоевград ще продължи с представянето на „Фолклорна магия от Пирин" в кв. Еленово, паркинга на плувен басейн.
***
Бургас
От 13.00 до 14.00 часа на ул. Съединение №5 ет.3 в Бургас деца от града ще имат възможност да присъстват на отворен демо час за новия курс на РобоКидс - "Дрон пилот"
***
Бургас
В 17.00 часа на алеите пред КЦ "Морско казино" ще бъде отбелязан Международният ден на детето с различни инициативи.
***
Бургас.
От 18.00 часа на Часовника ще започне концерт на Бургаския духов оркестър.
***
Варна.
От 11.00 часа на Лятната сцена на Държавен куклен театър - Варна ще се играе спектакълът „Трите феи".
***
Видин.
От 09.00 часа заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова ще занесе подаръци по случай Международния ден на детето в ДГ "Славейче". В 9.15 часа тя ще посети ДГ "Русалка".
В 10.00 часа Борисова ще бъде гост на събитие, организирано от Лайънс Клуб Видин - откриване на сензорна стая във Фондация "Уникалните деца на Видин" (ще се състои в двора на бившия Дом за медико-социални грижи за деца).
***
Видин.
В 11.00 часа заместник-кметът на Община Видин Светослав Скорчев ще присъства на второто събитие, което Лайънс Клуб подготвя за 1 юни в парк „Владикина бахча" - откриването на специално съоръжение (люлка) за деца с увреждания.
***
Враца.
От 09.00 часа, в храм „Св. Възнесение" ще бъде отслужена възпоменателна панихида в памет на Христо Ботев и неговите четници. От 09.30 часа, на площад „Христо Ботев" символично ще бъде запален вечният огън до паметника на поета и революционер.
***
Враца.
От 11.00 часа в Заседателната зала на Областна администрация - Враца ще се състои официалната церемония по връчване на Почетния знак и Грамота на областния управител.
***
Добрич.
От 11.00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще се изиграе моноспектакълът на Мира Демирева „Червената шапчица".
***
Търговище.
От 10.00 часа пред Драматичния театър в града ще бъде организиран детски кът в рамките на базара на пчелни продукти.
***
Търговище.
От 10.00 часа на видеостена на централния площад „Свобода" ще бъдат излъчени презентации на детските градини от община Търговище.
***
Търговище.
От 10.00 до 12.00 часа в Регионална библиотека „Петър Стъпов" ще бъдат излъчени прожекции на любими детски анимационни и игрални филми.
***
Търговище.
От 11.00 часа в Държавен куклен театър Търговище ще бъде изиграна постановката „Косе Босе" - безплатно представление за децата.
***
Търговище.
От 14.00 до 16.00 часа в Регионална библиотека „Петър Стъпов" ще се проведе Ателие „Сръчни ръце" - изобразително и приложно изкуство.
***
Шумен.
От 10.00 часа в Градската градина ще започне празник по случай Деня на детето.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.