• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития на 2 април

Предстоящи събития на 2 април

/КРОСС/ Предстоящи събития с участието на кандидатите за народни представители от "БСП за България" в София

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 23 МИР Благовест Кирилов, Теодора Овчарова, Георги Ангелов, Юлиян Генов, Ивайло Маринов, Ивайло Павлов, Ивона Вълева и Иван Вачев между 9 и 13 часа ще се срещнат с граждани на метростанция "Жолио Кюри".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 23 МИР между 15 и 19 часа ще се срещнат с граждани на пазара в квартал "Мусагеница".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 24 МИР Георги Свиленски, Александър Грозданов, Светослав Стойков, Методи Костадинов, Жени Стайкова и Володя Нейков между 17 и 19 часа ще се срещнат с граждани в парк "Вл. Заимов".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 24 МИР Николай Маринов, Борис Цветков, Огнян Радев, Илияна Попова, Владимир Манов и Ели Спасова-Пенева между 17 и 19 часа ще се срещнат с граждани на Лъвов мост, "Драз махала".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР Анна Славова, Петър Колев, Пламен Владимиров, Стоян Цветков, Емил Дриндалов и Ценко Стоянов между 9 и 13 часа ще се срещнат с граждани в центъра на квартал "Курило".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР Иван Гранитски, Стефан Начев, Николай Цонков, Георги Миланов, Петранка Тодорова, Марина Богданова и Красен Раковски между 9 и 13 часа ще се срещнат с граждани в центъра на квартал "Горна баня".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР Антон Кутев, Радина Гечева, Мая Александрова, Тодор Костадинов, Георги Томов, Екатерина Димитрова и Владислав Велинов ще се срещнат с граждани от 9 и 13 часа пред минералната баня в "Овча купел", а от 16:30 до 19 - пред магазин "Фантастико" в ж.к. "Надежда" 3.

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР Станислав Младенов, Димитър Михайлов, Тодор Мишев, Александър Симеонов, Емил Рошкев, Владислав Тодоров и Захари Бисеров между 15 и 19 часа ще се срещнат с граждани на метростанция "Обеля".

Кандидати за народни представители от 24 МИР символично ще засадят по 4 липови фиданки от 11 часа в парк "Възраждане"; от 14 часа в Борисовата градина между детска площадка "Слончето" и езерото с лилиите; от 15 часа на ул. "Попова шапка" на ъгъла с бул. "Ситняково"; от 16 часа в квартал "Банишора" между бл. 27 и 28. Акцията е по инициатива на кандидата за народен представител Янко Янков.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.