• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 24 юни

Предстоящи събития на 24 юни

/КРОСС/ Брюксел.
Президентът Румен Радев ще участва в заседание на Европейския съвет.
***
Ловеч.
От 11.00 ч. при уширението на автомагистрала „Хемус" до табелата на село Александрово ще започне инспекция на служебния министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова на строителството на магистралата.
***
София.
От 09.30 часа Пленумът на ВСС ще проведе заседание.
***
София.
От 09.30 часа в залата на Националната комисия за борба с трафика на хора (НКБТХ) ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени основните изводи от посещението на Специалния представител за борбата с трафика на хора към ОССЕ.
***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.
***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад относно заявление на „Булгаргаз" за утвърждаване на цената за месец юли 2021 година.
***
София.
От 10.30 часа в дом „Красно село" ще се състои онлайн пресконференция във връзка с проект за дигитализиране на писменото наследство.
***
София.
От 11.00 ч. при лятната сцена в парк „Военна академия" ще се състои пресконференция на Музикалния театър и Балет „Арабеск" по повод Софийския фестивал на музикалния театър.
***
София.
От 11.30 ч. на ул. „Свободна" № 30, район „Надежда" ще се състои церемония по отриване на Кризисен център „Вяра, надежда и любов".
***
София.
От 13.00 часа в градинката пред НДК ще бъде открита изложба „Витоша - планината, която дава живот".
***
София.
От 14.00 часа в зала „Пресцентър" в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър І" № 1, вход откъм Националната художествена галерия, ЦИК ще даде редовен брифинг. ***
София.
От 18.00 ч. в Огледалната зала на СУ „Св. Климент Охридски" ще се проведе среща-дискусия за ролята на непостоянните членове на Съвета за сигурност на ООН, в която ще вземат участие посланици и дипломати.
***
Асеновград.
В Асеновград, по повод Еньовден, ще се проведе традиционният обичай „Калиница". От 09.00 ч. в грам „Св. Николай Чудотворец" ще бъде отслужена празнична литургия. От 10.00 ч. ще тръгне литийно шествие на малките калиници до параклиса „Света Богородица -
Въведение" (Калничиката) и до градския парк. От 10.30 ч. в градския парк ще започне празнична програма с участието на детски вокални групи. От 18.30 ч. в градската библиотека „Паисий Хилендарски" ще се състои спектакълът „Картини оживяват с магична песен и танц на
Еньовден
***
Брацигово.
От 9.00 часа в храм „Св. Йоан Кръстител" Пловдивският митрополит Николай ще оглави празнична архиерейска света Златоустова Литургия.
***
Бургас.
От 10.00 часа до 19.00 часа в Етнографския музей ще се състои ритуал за минаване през Еньовския венец за здраве.
***
Бургас.
От 10.00 часа в Народно читалище „Васил Левски 1937" в кв. „Горно Езерово" ще бъдат пресъздадени обичаи за Еньовден.
***
Бургас.
От 11.00 часа в Заседателната зала на Общината кметът Димитър Николов, Н.Пр. д-р Роб Диксън, посланик на Великобритания в България, областният управител Мария Нейкова, кметоветете на Поморие, Несебър, Приморско, Созопол, Карнобат, директорите на ОД
МВР и УМБАЛ Бургас, представители на Районна и Окръжна прокуратура ще представят успешното си партньорство в подкрепа на центъра за жертви на сексуално насилие „Вселена".
***
Бургас.
От 11.00 часа в Народно читалище „Възраждане 1927" в. „Рудник" ще бъде пресъздадена традицията по Еньовден и ще се проведе беседа на тема: „Магията на билките".
***
Варна/к.к Златни пясъци.
От 10.00 ч. в хотел „Интернационал", к. к. Златни пясъци, ще се състои двудневен Национален форум „Социални услуги, социално предприемачество и заетост" и Национална среща на социалните услуги „Социалните услуги в условията на пандемия, нов закон и подзаконовии нормативни документи". В събитието ще участват вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев, изпълнителният директор на НСОРБ Силвия Георгиева, кметът на Община Варна Иван Портних и др.
***
Велико Търново.
В 10.30 часа на Самоводската чаршия ще започне програмата по отбелязването на Деня на лятното слънцестоене.
***
Велико Търново.
От 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на кмета на община Павликени инж. Емануил Манолов във връзка с предстоящия празник на Общината.
***
Видин.
От 11.00 часа в конферентната зала на РУО-Видин ще се състои награждаване на ученици от дванадесети клас с отлични оценки на изпитите за придобиване на професионална квалификация и учителите, които са ги подготвили.
***
Генерал Тошево/с. Красен. От 10.30 часа в залата на Кметството Областен информационен център - Добрич ще проведе информационна среща на тема „Европейска подкрепа за селското стопанство".
***
Добрич.
От 10.30 ч. в залата на кметство с. Красен ще се проведе информационна среща на тема „Европейска подкрепа за селското стопанство" със земеделските стопани от общините Генерал Тошево и Балчик.
***
Ловеч.
От 8.45 часа в храм „Св. Троица" митрополит Гавриил оглави Архиерейска Златоустова света Литургия.
***
Перник/с. Жабляно.
От 09.30 часа в Жабленския манастир „Св. Йоан Кръстител" епископ Поликарп - викарий на Софийския митрополит, ще оглави архиерейска Златоустова света Литургия, след което ще отслужи водосвет на новоремонтираните манастирски сгради и ще посети храм „Св. Йоан Кръстител" при язовир „Пчелина"
***
Плевен.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на бившия кмет на Община Червен бряг инж. Данаил Вълов за хода на съдебни дела срещу него. ***
Пловдив.
От 11.00 часа на бул. „Васил Левски" № 236 (Карловско шосе) ще бъде открит нов диспечерски център на Електрорaзпределение Юг (част от EVN).
***
Смолян.
От 17.00 ч. в Сесийна зала на общината ще се проведе заседание на Общинския съвет.
***
Шумен.
От 09.00 часа в зала „Проф. В. Вичева" ще се проведе заседание на Общинския съвет.
***
Ямбол.
От 21.00 часа в Лятното кино на Ямбол в Градския парк ще се състои плеяда от известни изпълнители - Хилда Казасян, Васил Петров, Теодосий Спасов, Живко Петров, Христо Йоцов, Борислав Йоцов, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, ще се изявят пред ямболската публика под съпровода на Плевенска филхармония.

Парламентарни избори 2021
***
София.
От 11.00 часа в хотел „Анел" кандидати за народни представители от „БСП за България" за 23, 24 и 25 МИР ще се срещнат с културни дейци.
***
София.
От 13.00 до 16.00 часа в Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов" кандидати за народни представители от „БСП за България" за 24 МИР ще се срещнат с граждани.
***
София.
От 16.00 часа в клуба на СОСЗР в „Младост" кандидати за народни представители от „БСП за България" за 23 МИР ще се срещнат с представители на запасното войнство.
***
София.
От 16.00 часа на метростанция „Обеля 2" кандидати за народни представители от „БСП за България" за 25 МИР ще се срещнат с граждани
***
София.
От 18.30 часа в парк „Дружба" до открития фитнес кандидати за народни представители от „БСП за България" за 24 МИР ще се срещнат с граждани.

Предстоящи събития на 24 юни от кампанията на "БСП за България" в София

От 11 часа в хотел „Анел" кандидати за народни представители на "БСП за България" от 23, 24 и 25 МИР ще се срещнат с културни дейци.


Кандидати за народни представители на "БСП за България" от 23 МИР ще се срещнат в 16:00 часа с представители на запасното войнство в клуба на СОСЗР в „Младост".


Кандидати за народни представители на "БСП за България" от 23 МИР ще се срещнат с граждани между 17:00 и 20:00 часа пред магазин „Била" на бул. „България".


Кандидати за народни представители на "БСП за България" от 24 МИР ще се срещнат с граждани между 13:00 и 16:00 часа в Градската градина, пред Народния театър „Иван Вазов".


Кандидати за народни представители на "БСП за България" от 24 МИР ще се срещнат с граждани в 18:30 часа в парк „Дружба" до открития фитнес.


Кандидати за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР ще се срещнат с граждани в 16:00 часа на метростанция „Обеля 2".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.