• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Предстоящи събития на 2 март

Предстоящи събития на 2 март

/КРОСС/София.
От 11.00 часа пред Докторския паметник вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в традиционното поклонение за загиналите медици в Руско-турската освободителна война, организирано от Българския червен кръст.
***
София.
От 11.00 часа в зала 3 на Народното събрание заместник-председателят на парламента Валери Симеонов и делегация, водена от държавния секретар на Министерския съвет на Унгария Миклош Шолтес, ще дадат пресконференция. Предвидена е и церемония по връчването на награда на Валери Симеонов от името на българската общност в Унгария.
***
София.
От 16.00 часа в Централната избирателна комисия ще се проведе жребий за определяне на поредните номера на партиите и коалициите, регистрирали кандидатски листи, в бюлетината за гласуване за народни представители на 4 април 2021 г.
***
София.
От 10.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция на тема „Надпартиен консенсус за ускорено развитие на здравеопазването".
***
София.
От 11.00 часа пред Докторския паметник ще бъде отслужена панахида по повод 143-годишнината от Освобождението на България.
***
София.
От 13.00 часа Българската агенция за инвестиции /БАИ/ организира годишните награди „Инвеститор на годината". Министерството на икономиката ще генерира линк в платформата ZOOM, където ще може да се наблюдава събитието.
***
София.
От 15.00 часа в Областен информационен център - София ще се проведе пресконференция във връзка с дейностите по проект „Патронажна грижа -София", Процедура „Патронажнагрижа за възрастни хора и лица с увреждания- компонент 2", Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 г.
***
София.
От 15.00 часа в Чешкия център ще бъде открита изложбата „Никъде нищо, някъде нещо".
***
Видин.
От 11.30 часа в залата на Общински съвет - Видин ще бъдат връчени трудовите договори на назначените по проект „Патронажна грижа + в Община Видин",Направление 1.
***
Добрич.
От 11 00 часа в малката заседателна зала в хотел „България", пресконференция щя дадат Кандидатите за народни представители на ПП „Възраждане" в Добрички многомандатен избирателен район.
***
Перник.
От 09.30 часа в зала „Панорама" ще се проведе заседание на Общинския съвет.
***
Разград.
От 11.00 часа в бистро клуб „Зайо Байо" ще се проведе пресконференция, на която официално ще бъде представена листата от кандидати за народни представители от ПП „ВМРО-БНД". В 12.00 часа на площад „Ларго" по повод Националния празник патриотите от ВМРО-Разград ще раздават на жителите на община Разград български знамена и картички с информация за празника.
***
Стара Загора.
От 14.30 часа в офиса на ПП ГЕРБ ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени кандидатите за народни представители от 27-и МИР - Стара Загора.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.