• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Предстоящи събития в страната на 5 април 2023 г.

Предстоящи събития в страната на 5 април 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.
От 10.00 часа служебното правителство ще проведе редовно заседание.

***
София.
От 10:00 ч. онлайн ще се проведе първата пресконференция на "Възраждане" след проведените парламентарни избори.

***
Благоевград.
От 11.00 часа в двора на ДГ №11 "Здравец" ще се проведе концерт-спектакъл в чест на Международният ден на ромите.

***
Бургас.

В 11.00 часа в Драматичен театър "Адриана Будевска" - Бургас ще се проведе пресконференция във връзка с премиерата на спектакъла "Златната мина".

***
Бургас.
От 12.00 часа в Заседателната зала на Общината ще се проведе пресконференция по повод реализацията на съвместна кампания за профилактика, превенция и промоция на здравето сред жителите на Бургас.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Бургаската художествена галерия "Петко Задгорски" ще бъде представен двуезичен каталог и изложба с наградените творби от първо до десето подновено издание на Национална изложба биенале "Приятели на Морето" 2004 г. -2022 г.

***
Бургас.
От 18.30 часа в Културен център "Морско казино" предстои лекция на тема "Госпожо архитект: Навлизането на жените в българската архитектура". Входът е свободен.

***
Видин.
От 11.00 часа на пресконференция в Националния пресклуб на БТА ръководството на Държавен архив-Видин ще проведе пресконференция. Ще бъде бъде представен сборник с материали от IV-та Международна научна конференция на тема "Модернизационни тенденции в стопанския и културен живот във Видинско и Тимошко (XVIII - XX век).

***
Бургас.
От 19.00 часа в Експозиционен център "Флора" предстои концерт на Хасан и Ибрахим Игнатови.

***
Плиска.
От 11.00 часа в "Двора на Кирилицата" в Плиска, ще се проведе поредният конкурсен ден от тазгодишното издание IV Международен младежки фестивал "Славянски звън".

***
Сливен.
От 11.00 ч. в зала 105 председателят на Общинския съвет Димитър Митев ще даде обичайната си пресконференция по повод редовната сесия на местния парламент на 6 април.

***
Сливен.
От 14.15 ч., зала 105, ще се състои среща на общинското ръководство с общински съветници. Темата е развитие на Индустриалния парк в град Сливен.

***
Смолян.
От 10.30 часа, в сградата на Регионална дирекция по горите - Смолян на ул. "Първи май" № 2, етаж- 2 - Заседателната зала, директорът - инж. Георги Кисьов ще даде пресконференция по повод "Седмица на гората - 2023 г."

***
Стара Загора.
От 10.30 часа в детския отдел на РБ "Захарий Княжески" ще бъде представен театър на емоциите за Детска градина "Ян Бибиян" в книжния кът "Колелото на емоциите". Събитието се реализира по проект "Колелото на емоциите" на РБ "Захарий Княжески" с подкрепата на Национален фонд "Култура".

***
Чирен.
От 12.30 ч. в газовото хранилище на Чирен ще бъде подписан документ за стартиране на проектирането, доставката на необходимите материали и изграждането на сондажи за разширение на Чирен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.