• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития на 27 ноември

Предстоящи събития на 27 ноември

/КРОСС/***
София.
От 12:30 часа, в парк „Тинтява" (градинката на КАТ) президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще присъстват на ритуала по вграждане на темелния камък на новостроящия се православен храм „Св. Пимен Зографски".
***
София.
От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 11.00 часа в официалния канал на Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България в YouTube ще бъде излъчена онлайн дискусия относно четвъртия стълб от Плана - „Справедлива България".
***
София.
От 15.00 часа Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе онлайн заседание.
***
София.
От 10.00 часа в Американския център на Столична библиотека ще се състои Национална кръгла маса „Астрид Линдгрен: свободата на духа - кауза и приключение".
***
София.
От 11.00 часа във фейсбук страницата на София план ще се състои публично представяне на концепциите за развитие на северното и източно крило на Централната баня.
***
София.
От 12.00 часа Бюрото на Европейския парламент в България организира уебинар на тема „Изкуствен интелект: възможности, предизвикателства и етика".
***
София.
От 13.00 ч. в БТА ще се проведе пресконференция по повод учредяването на Конфедерация на българския туристическия бизнес.
***
София.
От 15.00 часа на фейсбук страницата Гражданска инициатива за забрана добива на ценни кожи в България ще се проведе онлайн кръгла маса, посветена на искането за забрана на фермите за ценни кожи у нас.
***
София.
Oт 18.00 ч. ще започне националната онлайн програма за Европейската нощ на учените в България в каналите на инициативата в социалните мрежи и в You Tube.
***
Бургас.
От 14.00 часа чрез платформата Microsoft Teams Университет „Проф. д-р Асен Златаров" организира инициативи в рамките на Европейската нощ на учените.
***
Грамада.
От 13.00 часа във фоайето на читалище „Мито Марков" ще се проведе приемна на ОИЦ - Видин за европейските възможности за финансиране.
***
Макреш.
От 10.30 часа пред входа на читалище „Пробуда" ще се проведе приемна на ОИЦ - Видин за европейските възможности за финансиране.
***
Стара Загора.
От 13.30 часа Тракийският университет организира дискусия на тема „Виртуалната реалност в образованието - предизвикателства, предимства и недостатъци."
***
Шумен.
От 11.15 часа в зала 2 на Областна администрация ще се проведе брифинг на областния управител проф. Стефан Желев по повод планирани допълнителни противоепидемични мерки на територията на областта.
***
Шумен.
От 12.30 часа чрез платформата Zoom ще се проведе онлайн церемония за награждаване на участниците и учителите от четири шуменски училища, спечелили 2-ро място в пилотен иновативен международен проект „Open Cohesion School" на Европейската комисия.
***
Шумен.
От 13.00 часа в зала 363 на Общината ще се проведе извънредно заседание на Постоянната комисия „Правна и опазване на обществения ред"

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.