• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития на 22 юни

Предстоящи събития на 22 юни

/КРОСС/***
София.
От 11.00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет министър-председателят Стефан Янев ще се срещне с представители на Националното сдружение на общините в Република България.
***
Лом
От 15 30 часа премиерът Стефан Янев ще направи оглед на пораженията, които От 15.30 часа премиерът Стефан Янев ще направи оглед на пораженията, които поройният дъжд е нанесъл на асфалтовата настилка на ул. „Добруджа".
***
София.
От 10.30 ч. пред Министерство на здравеопазването ще бъде даден брифинг за медиите след среща във връзка с ваксинацията срещу COVID-19.
***
София.
От 10.30 часа в Министерството на образованието и науката служебният министър проф. Николай Денков ще награди отличниците, които са придобили квалификация по професия „Приложен програмист" по Националната програма „Обучение за ИТ кариера".
***
София.
От 13.00 часа в Министерство на околната среда и водите ще се проведе брифинг на служебния министър Асен Личев и политическия му кабинет.
***
София.
От 10.30 часа в Интер Експо Център ще се проведе XII Зелен форум на
списание „Мениджър".
***
София.
От 11.00 часа на фейсбук страницата на инициативата „Заедно за повече здраве" ще бъде предавана на живо онлайн дискусия с представители на основните политически партии, на служебното правителство и на здравните власти на тема „Инвестиции в здравеопазването".
***
София.
От 11.00 часа на сцената на езерото Панчарево ще се проведе пресконференция, посветена на Втория летен фестивал „Музи на водата".
***
София.
От 12.30 часа в БТА ще се проведе пресконференция във връзка с финализирането на проекта "Адвокати за защита на основните права", финансиран от Програма "Правосъдие" 2014-2020 на Европейската комисия.
***
София.
От 13.00 часа в централата на ПП АБВ ще се проведе пресконференция.
***
София.
От 19.30 часа в зала „България" ще се състои класически концерт „Годишните
времена" от Вивалди.
***
София.
От 21.00 часа на сцената в парк „Борисова градина" ще бъде представен комедийният спектакъл „Гласове под наем".
***
Асеновград.
От 8.30 часа в МБАЛ - Асеновград ще заработи „зелен коридор" за ваксинация
срещу COVID-19.
***
Бургас
От 9.00 часа в сградата на Община Бургас ще започнат заседанията на Постоянните комисии към Общинския съвет.
***
Бургас
От 21.00 часа в Летния театър ще започне „GRAFA SUMMER TOUR" - Бургас.
***
Велико Търново.
От 11.00 часа в зала 302 на Общината ще се проведе пресконференция във
връзка с предстоящото откриване на Петропавловския фолклорен събор.
***
Велико Търново.
От 15.30 часа на ул. „Цанко Церковски" 39, офис № 106 заместник-министрите
на правосъдието Мария Павлова и Иван Демерджиев, председателят на Националното бюро за правна помощ (НБПП) Наталия Илиева и заместникомбудсманът на Република България Елена Чернева ще посетят пункта за предоставяне на безплатна правна консултация на хора от уязвими социални групи.
***
Велико Търново./ село Стамболово.
От 16.30 часа заместник-министрите на правосъдието Мария Павлова и Иван Демерджиев, председателят на Националното бюро за правна помощ (НБПП) Наталия Илиева и заместник-омбудсманът на Република България Елена Чернева ще посетят село Стамболово по повод предоставянето на безплатна правна консултация на хора от уязвими социални групи.
***
Враца.
От 10.00 часа в приемните на дирекциите „Инспекция по труда" в Монтана ще се проведе Информационен ден относно трудовите и осигурителните права на българските граждани при заетост в страните - членки на Европейския съюз, Норвегия, Исландия, Лихтенщайн и Швейцария.
***
Плевен.
от 13.00 ч. в Ректората на Медицински университет (МУ) - Плевен ръководството на университета ще отбележи тържествено 100 години отрождението на първия ректор и основател на висшето училище - проф. д-р Недко Кючуков
***
Свищов.
От 19.00 часа на площада пред Общината ще се проведе церемония-концерт, на
която ще бъдат отличени най-изявените абитуриенти.
***
Сливен.
От 9.00 часа в храм „Успение Богородично" ще бъде доставена иконата с чудотворните мощи на св. Ефрем Нови.
***
Сливен.
От 18.30 часа в храм „Успение Богородично" ще бъде отслужен молебен за здраве и душевно спасение.
***
Стара Загора.
От 10.00 часа на ул. „Пазарска" 35 заместник-министрите на правосъдието Мария Павлова и Иван Демерджиев, председателят на Националното бюро за правна помощ (НБПП) Наталия Илиева и заместник-омбудсманът на Република България Елена Чернева ще посетят пункта за предоставяне на безплатна правна консултация на хора от уязвими социални групи.
***
Хасково.
От 13.30 часа в спортна зала „Спартак" ще се проведе събитие, посветено на Международния ден за борба с употребата и разпространението на наркотици.

Парламентарни избори 2021.
***
София.
От 12.00 ч. КП „Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" организират протест пред Централната избирателна комисия, за да покажем, че няма да допуснем един български държавен орган да погазва грубо законите на държавата в интерес на чужда държава
***
София.
от 17.30 часа на метростанция „Г. М. Димитров" кандидати за народни представители на "БСП за България" от 23 МИР ще се срещнат с граждани.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.