• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната на 11 октомври

Предстоящи събития в страната на 11 октомври

КРОСС/***
София.
От 8.30 часа пред Министерски съвет ще се проведе протест на фирми в сферата на пътното строителство.

***
София.
От 9.00 часа на Терминал 1 на летище „София" ще работи специално оборудван автобус за ваксиниране срещу COVID-19.

***
София.
От 10.00 часа във фейсбук страницата на Фондация „Фридрих Еберт" ще се състои онлайн дискусията „Политиката по доходите в България в контекста на принципите на Европейския стълб за социалните права".

***
София.
От 10.30 часа в парка зад Националния дворец на културата ще се проведе акция по засаждане на рози в израз на почит към донорите през 2021 г. по повод Европейския ден за органно донорство и трансплантация.

***
София.
От 11.00 часа „Пътна полиция" ще да де брифинг по повод започваща нова специализирана полицейска операция по линия на Rpadpol.

***
София.
От 17.30 часа в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий" ще бъде представен филмът „Добричката епопея 1916".

***
София.
От 10.00 часа в Софийска градска художествена галерия ще се състои концерт с класическа музика, посветен на приятелството между Република Корея и България.

***
Благоевград.
От 12.30 часа в зала „22 септември" ще се проведе безплатна лекция за всички медицински специалисти от учебни и детски заведения по темата за диабета.

***
Бургас.
От 17.30 часа в Културен център „Морско казино" ще бъде представена книгата „Роуз и други вълшебни кръстници" с авто Екатерина Капрова. Входът е свободен.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дом на писателя ще се състои премиера на сборник с разкази „Призрачните къщи" с автор Мина Кръстева. Представя: Сергей Трайков.

***
Варна.
От 18.00 часа в Юнашкия салон ще се проведе среща с доц. Сандю Бешев за представяне на новата му книга „Истории за началото на планинарството в България".

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в Изложбени зали „Рафаел Михайлов" ще бъде представена пътуващата изложба „България през погледа на българските деца от Бесарабия".

***
Видин.
От 9.00 часа в заседателната зала на Общинския съвет ще се проведе редовно заседание на местния парламент.

***
Казанлък.
От 17.00 часа в Казанлъшкия манастир „Св. Въведение Богородично" ще бъде посрещната Чудотворната икона на Пресвета Богородица „Скоропослушница".

***
Монтана.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще бъде представена комедията „Ирония на съдбата".

***
Пловдив.
От 9.00 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за предизвикване на катастрофа с двама загинали.

***
Пловдив.
От 9.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа дело, образувано по жалба на мъж, осъден за прокарване в обращение на подправена банкнота от 100 евро.

***
Пловдив.
От 13.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за притежание и разпространение на наркотици, шофиране без книжка и бягство от полицейска проверка.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в парк „Пети октомври" ще се състои представяне на документалната изложба „Старозагорският храм на литературата. 60 години музей Литературна Стара Загора".

***
Стара Загора.
От 17.00 часа в Регионалната библиотека ще бъдат представени юбилейни сборници по повод 140 години от рождението на Георги Илиев и Димитър Подвързачов.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще бъде представена постановката „Пижама за шестима".

***
Стара Загора.
От 19.30 часа в Културен център „Стара Загора" ще бъде представена постановката „Умопомрачение" от Сам Бобрик, с участието на Койна Русева и Асен Блатечки.

***
Търговище.
От 16.30 часа в Артгалерията на библиотеката ще се състои представяне на изложбата „Щрихи от България".

***
Шумен.
От 11.00 часа на площада пред Драматично-кукления театър „Васил Друмев" ще се проведе информационна кампания за младежки обмен по програмите „Еразъм+" и „Европейски корпус за солидарност".

***
Шумен.
От 19.00 часа в ДКТ „Васил Друмев" ще бъде представена постановката „Дойдох си" от Йонка Илиева.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.