• 24 Септ 2021 |
 •  USD / BGN 1.6695
 •  GBP / BGN 2.2877
 •  CHF / BGN 1.8058
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 3°C

Предстоящи събития на 23 юли

Предстоящи събития на 23 юли

/КРОСС/ ***
София.
От 9.00 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Има такъв народ".
***
София.
От 10.15 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. ***
София.
От 11.30 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на "БСП за България".
***
София.
От 13.30 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Демократична България".
***
София.
От 14.45 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Движение за права
и свободи".
***
София.
От 16.00 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!"
***
София.
От 09.00 ч. ще се проведе пленарно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 8.30 часа във фейсбук страницата на Министерския съвет стартира рубриката „Властта говори! Открито", като първи в нея ще участва министърът на икономиката Кирил Петков.
***
София.
От 09.00 часа чрез платформата CISCO Webex Meeting ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.
***
София.
От 10.00 часа в Министерството на образованието и науката ще бъде представен анализът за обучението от разстояние в електронна среда през 2020/2021 г.
***
София.
От 10.00 часа на Мемориала „Гарнизонно стрелбище" ще се проведе възпоменателен митинг-поклонение по повод 79 години от разстрела на поета Никола Вапцаров.
***
София.
От 10.30 часа в зала 101 „Антарктида" в МВнР министърът на външните работи Светлан Стоев ще даде брифинг, на който ще бъдат направени анализ на организацията на изборите зад граница и предложения на МВнР, свързани с изборния процес.
***
София.
От 10.30 в хотел "ИнтерКонтинентал" ще се проведе международна конференция „Енергийна ефективност в многофамилни сгради - моделът „обслужване на едно гише" в България"
***
София.
От 11.00 часа в МРРБ ще се проведе среща между министър Виолета Комитова и кметове и фирми, засегнати от писмото на бившия председател на АПИ Апостол Минчев за спиране на всички строителни дейности на Агенцията.
***
София.
От 10:00 часа в офиса на ОИЦ-София - гр. София, бул. „Витоша" № 99, екипът на Областен информационен център София-град и София-област ще проведе среща с представители на медии по проект „Осигуряване ефективното функциониране на Областен информационен център София-град и Софияобласт за популяризиране на ЕСИФ в България през периода 2019-2021".
***
Благоевград.
От 11.30 часа в зала „22-ри септември" ще се проведе среща за обсъждане на проблема с неизплатените до момента финансови поощрения от бюджета на Община Благоевград за първо, второ и трето дете, родени през 2020 г. и 2021 г.
***
Бургас.
От 9.00 часа в административната сграда на „Индустриален и логистичен парк - Бургас" ще се проведе бизнес форумът „Добрите практики между синдикатите и бизнеса".
***
Добрич.
От 10.30 часа в голямата заседателна зала на Общината ще се проведе информационно събитие на тема „Европейските фондове в област Добрич и 10 години ОИЦ".
***
Добрич.
От 13.00 часа в Бизнес залата на Общината ще се състои пресконференция за представяне на първи работен вариант на новите линии на градския транспорт в града.
***
Добрич.
От 16.00 часа чрез приложението WEBEX ще се проведе онлайн публично обсъждане на актуализация на Програмата за капиталови разходи на Добрич.
***
Разград.
От 9.00 часа в Градския парк ще се състои откриване на 21-вата Детска
полицейска академия.
***
Стара Загора.
От 19.30 часа на сцената пред Общината ще се състои инициативата Танцово училище за всички.
***
Шумен.
От 10.00 часа в зала „Проф. Венета Вичева" ще се проведе публично обсъждане на касовото изпълнение на бюджета към 31 декември 2020 година.
***
Шумен.
От 13.30 часа в зала „Проф. Венета Вичева" ще се проведе общественото обсъждане за поемане на дългосрочен общински дълг с договор за банков кредит за финансиране на инвестиционните проекти: Рехабилитация на улична мрежа и междублокови пространства в град Шумен на стойност 15 000 000 лв. с ДДС; Рехабилитация на улици/части от улици в села на територията на община Шумен на стойност 3 000 000 лв. с ДДС.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2021 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.