• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната на 17 май 2022 г.

 Предстоящи събития в страната на 17 май 2022 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 10.00 часа в „Гранд Хотел Милениум“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в откриването на международна конференция на тема „Загубеното доверие в политическите партии в Европа“, организирана от Институт за социална интеграция в партньорство с European Network of Political Foundations (ENoP).

 

***

София.

От 12.30 часа в сградата на Направление „Архитектура и градоустройство“- СО, ул. „Сердика“ №5, 3 етаж ще се проведе пресконференция, на която ще представи за обществени консултации проекта за Стандарт за настилки в пешеходните пространства към Наредбата за градската среда на Столична община, която беше приета през 2020 година от Столичния общински съвет.

 

***

София.

От 13:00 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча“ 23 ще се проведе пресконференция.

 

***

София.

От 14.00 часа Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание

 

***

София.

От 17.00 часа в зала "МаксиМ" на Българската телеграфна агенция, бул. "Цариградско шосе" 49 ще се състои представяне на книгата "17 уикенда" на тандема Пламен Старев & Кристиан Минчев с пожелание съвсем скоро да се възползувате от всяка едно от техните 17 предложения.

 

***

Варна.

От 10.00 часа в Областният информационен център-Варна ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен демонстрационният проект „Чисти, разделни и екологични в Община Вълчи дол“, реализацията на който ще доведе до намаляване на количествата битови отпадъци и рециклирането им. По проекта, който се финансира от ОП „Околна среда“ 2014-2020 г., ще бъде внедрена нова технология за събиране и третиране на боклук във Вълчи дол.

 

***

Видин.

От 17:00 ч., в ДГ "Зорница" секретарят на Община Видин Валери Димитров ще присъства на представянето на проекта "Всички заедно - за чиста околна среда". Проектът е спечелен от екипа на ДГ "Зорница" и филиал "Щастливо детство" по Национална програма на Министерството на околната среда и водите и ПУДООС (Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда), кампания "За чиста околна среда - 2022".

 

***

Пловдив.

От 10.00 часа в Хотел „ИНТЕКООП“ - Пловдив, ще се проведе регионален форум в рамките на национална застъпническа кампания по проект „Ранно учене и развитие“ - част от национален проект за подобряването на майчиното и детско здраве „С грижа от 0 до 3“.

На срещата ще бъдат представени резултати и заключения от проведено проучване на съществуващи услуги за развитие на отговорно родителство сред уязвими семейства с деца до 3г. Ще се дискутира нуждата от предоставяне на услуга за подкрепа на уязвими семейства и ще бъде представена програма за надграждане на социалните и здравни услуги за родители с деца 3 г.

 

***

Пловдив.

От 10.00 часа в голяма конферентна зала на дом на културата „Борис Христов“ ще се проведе пресконференция.

 

***

Русе.

На 17 и 18 май Община Русе организира поредната кампания за събиране на опасни отпадъци от домакинствата, които ще бъдат предадени за последващо третиране.

Мобилният пункт ще бъде разположен на ул. „Шипка“№ 33 в часовете между 10 и 16. Там ще се приемат:

 

***

Сливен.

От 11.00 часа в зала № 105 на общината ще се проведе пресконференция на председателя на Общинския съвет Димитър Митев

 

***

Сливен.

От 10.00 часа на фонтан "Кълбото" Младежки дом - Сливен организира "Панаир на Европа". В рамките на мероприятието от 10:30ч ще се състои награждаване на участниците в конкурса за рисунка "Европа в цвят", както и изложба на всички наградени творби.

 

***

Стара Загора.

От 10.00 часа в офиса на ГЕРБ в Стара Загора ще се проведе пресконференция на старозагорските народни представители Красимир Вълчев, Маноил Манев и Илиана Жекова ще дадат пресконференция.

 

***

Стара Загора.

От 11.00 часа в Регионален исторически музей Стара Загора ще бъде открита изложба посветена на Спортната слава на Стара Загора.

 

***

Стара Загора.

От 13.30 часа, в Зала 2 на Общинска администрация ще се проведе пресконференция на кмета на Стара Загора Живко Тодоров и неговите заместници. Тема ще бъдат изпълняваните в момента проекти в града.

 

***

Хасково.

От 10.00 часа в зала „Марица“ на Областна администрация – Хасково ще се проведе

работна среща на представители на туристическия бизнес на тема: „Електронен маркетинг и електронни инструменти за по-успешен туристическия бизнес“. Тя е организирана от Регионалната туристическа асоциация „Родопи“ в изпълнение на Проект „Интелигентни маркетингови стратегии за туризъм в трансграничния район“, с акроним „SMS-CBA”.

 

***

Шумен.

От 10.00 ч. в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе заседание на Областната комисия „Военни паметници”.

 

***

Шумен.

От 10.00 часа в зала 203 на община Шумен ще се проведе пресконференция по повод Празникът на 24 май – церемония по награждаване на зрелостниците и връчване на Наградата на Шумен в системата на образованието и науката.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.