• 30 Май 2024 |
 •  USD / BGN 1.8015
 •  GBP / BGN 2.2975
 •  CHF / BGN 1.9742
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 24°C

Предстоящи събития на 3 декември

Предстоящи събития на 3 декември

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 9.30 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще открие виртуалния форум за строителство, иновации, недвижими имоти и инвестиции „Форум Реал". Събитието може да бъде проследено на официалната страница на форума - https://forum-real.com/bileti.php.
***
София.
От 14.00 ч. в Президентството ще бъдат представени проекти за модернизация на България и за прозрачно и ефективно управление.
***
София.
От 15.00 часа в Youtube канала на ОПРР и на сайта на МРР ще се проведе информационно събитие, на което ще бъде представен отчет за изпълнението на Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 г.
***
Добрич.
От 8.00 часа на фейсбук страницата на Младежкия център ще се проведе
представяне на наградените есета от Областен конкурс за есе на тема „Промени ли ни изолацията към по-добро?
***
Пловдив.
От 11.30 часа на обект УПИ П-786 в кв. 4а в Северна индустриална зона ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Изграждане на компостираща инсталация за разделно събрани зелени и/или биоразградими отпадъци", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Околна среда" 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на Европейския съюз и от държавния бюджет на Република България.
***
Пловдив.
Oт 11.00 часа в зала „Свети Георги" на Областната администрация ще се проведе заседание на постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.
***
Шумен.
От 11.00 часа чрез платформата ZOOM ще се проведе разяснителна кампания на ОИЦ - Шумен на тема „Европа по-близо до гражданите чрез насърчаване на устойчивото и интегрирано развитие на градски, селски и крайбрежни райони и местните инициативи".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.