• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната на 7 октомври 2022 г.

Предстоящи събития в страната на 7 октомври 2022 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 10.00 часа в сградата на Направление "Архитектура и градоустройство" на ул. "Сердика" 5, ще бъдат обявени резултатите от международения конкурс за идеен проект за изграждане на пешеходен мост над ул. "Бяла черква"

***

София.
От 11.00 часа в Пресклуб БТА, изпълнителният съвет на ПП "Продължаваме промяната" ще даде пресконференция. Ръководството на партията ще даде информация и коментари по актуални теми.

***

София.
От 18.30 часа в Централно фоайе на Националната библиотека "Св.св. Кирил и Методий" ще се чества Международния ден на музиката с концерт на Сузана Клинчарова

***

Благоевград.
От 9.30 часа в зала "22-ри Септември", председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, свиква редовно заседание

***

Варна.
От 9.30 часа в Спортна зала - Варна ще се проведе 15-тата по ред разпродажбата Между приятели. Събитието ще продължи до 9-ти октомври.

***

Варна.
От 10.30 часа в Grand Mall пред ресторант Massa Kitchen - ет.2, ще се проведе пресконференция преди откриването на ТУ-РИЗЪМ ЕКСПО 2022

***

Враца.
От 10.15 часа в СУ "Козма Тричков"-гр.Враца ще бъде открита Детско полицейско управление.

***
Девин.
С двудневни прояви Дeвин ще чества своя празник и ще отбележи 110-та гoдишнина oт оcвoбoждeниeтo на града и региона от турско робство. Празничната програма стартира днес с детски футболен турнир, който ще се проведе на спортната площадка в кв. "Врътлек" от 12:00 часа. От 19:00 часа ще се състои представлението на Родопски драматичен театър "Николай Хайтов" - Смолян, "Почти божествена комедия". Той ще бъде игран на сцената на Дома на културата в града, като всеки желаещ ще може да го гледа - вход свободен.

***

Добрич.
От 17.30 ч. - 20.30 часа в Младежки център - Добрич , фоайе, ще се проведе вечер на настолните игри "Да общуваме реално, а не виртуално"

***

Добрич.
От Регионална библиотека "Дора Габе", Обща читалня ще се състои Витрина по повод 130 години от рождението на Марина Цветаева, руска поетеса и писателка /1892 - 1941/

***

Пловдив.
От 14.00 часа в спортен комплекс към Младежки център Пловдив, намиращ се на гребна база,Национална асоциация за развитие и подкрепа организира мащабно младежко спортно събитие по проект "Бъди в безопасност в интернет"

***

Русе.
От 11.00 часа в сградата на Дирекция "Речен надзор - Русе", Изпълнителна агенция "Морска администрация", ул. "Пристанищна" № 20, българската и румънската морски администрации ще проведат заключителна среща във връзка с приключването на проект "Повишаване на транспортната безопасност в общия българо-румънски участък на река Дунав, чрез подобряване реакцията при бедствени ситуации посредством трансгранично сътрудничество" - Danube Safety Net.

***
Смолян.
От 12.00 часа в зала 115 на Областна администрация - Смолян ще се проведе встъпителна пресконференция по Проект "Инициатива за капитализиране на перспективите на туризма в региона" с акроним "CapTout".

***

Стара Загора.
От 12.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Tворческият колектив "На улицата". Темата е: Нов любителски киноклуб започва работа по международен кинофестивал в Стара Загора.

***

Стара Загора.
От 11.00 часа в НЧ "Димитър Наумов 1908", с. Преславен, ще се състои литературно четене на Дружеството на писателите в Стара Загора

***

Стара Загора.
От 12.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод Договор за сътрудничество ще подпишат директорите на Драматичен театър "Гео Милев" и НУМСИ " Христина Морфова" - Светла Тодорова и Красимир Къшев

***

Стара Загора.
От 17.30 часа в РБ "Захарий Княжески", ще се състои откриване на Есенни литературни дни 2022

***

Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперен театър ще бъде представен мюзикъл по романа на Виктор Юго и музика на Рикардо Кочанте "Есмералда / Парижката света Богородица"

***

Шумен.
От 17.30 часа на I етаж на ХГ "Елена Карамихайлова" - Шумен, Юбилеен концерт по повод 20 години от създаването на колегиум за камерна музика "АРСМУЗИКА ШУМЕН"

***
Шумен.
От 19.00 часа в камерна зала на ДКТ "Васил Друмев" ще се състои постановката "Това не е театър"

***

Шумен.
От 19.00 часа в кино зала "Антракт" на ДКТ "Васил Друмев" ще се състоят кинопрожекции "Кино и вино"

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.