• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития на 10 юни

Предстоящи събития на 10 юни

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 ч. в „София Хотел Балкан" президентът Румен Радев ще участва в конференцията „Инициативата „Три морета" - между Геополитическата конфронтация и прагматичния реализъм", която поради извънредната епидемична обстановка ще може да бъде проследена единствено онлайн.
***
София.
От 10 00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет
***
София.
От 14.00 часа в двора на 134 Средно училище „Димчо Дебелянов" вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в откриването на мемориала „Стената на българските праведници", посветен на българите, участвали в спасяването на своите сънародници евреи през Втората световна война.
***
Трявна.
От 17.45 часа пред паметниците на Петко и Пенчо Славейкови вицепрезидентът Илияна Йотова ще поднесе цветя, а от 18.00 часа на площад „Капитан Дядо Никола" тя ще открие Националните Славейкови празници.
***
София.
От 10.00 ч. в зала „Триадица" на резиденция „Бояна", Дом 2, ще се проведе среща на министъра на външните работи Светлан Стоев с Дипломатическия корпус у нас, на която ще представи външнополитическите приоритети на страната ни.
***
Добрич/к. к. Албена.
От 10.00 ч. пред сградата на ваканционно селище Албена ще започне посещение на министъра на туризма доц. Стела Балтова, главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и директора на Регионална здравна инспекция - Добрич д-р Светла Ангелова, а от 11.00 ч. в хотел Maritim Paradise Blue 5* ще се проведе и пресконференция.
***
София.
От 10.00 ч. чрез платформата CISCO Webex Meeting ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.
***
София.
От 10.00 часа в хотел „Hyatt Regency Sofia" ще се проведе дискусията на „Предприемачи на бъдещето".
***
София.
От 10.00 ч. доц. Ангел Кунчев и представители на Министерство на туризма ще посетят ваканционно селище Албена.
***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция за представяне на анализа: „Подаването на сигнали за нередности и корупция в България - правни и социологически измерения".
***
София.
От 10.30 ч. на паркинга на хипермаркет Kaufland България на бул. „Тотлебен" 36 ще бъде открита новата образователна изложба #ЗеленодействайСМузейко.
***
София.
От 11.00 ч. в Аулата на Софийския университет „Свети Климент Охридски" студенти българисти и техни преподаватели ще представят резултатите от проучванията върху журналистическата реч, осъществявани в рамките на часовете по езикова култура, лексикология и публична реч.
***
София.
От 12.00 ч. в сградата на КНСБ ще се проведе пресконференция на тема „Меморандум на КНСБ: Справедливи доходи и данъци".
***
София.
От 13.00 часа в БТА ще се проведе брифинг на Конфедерацията на българския туристически бизнес (КБТБ).
***
София.
От 14.00 часа в зала „Пресцентър" в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър І" № 1 с вход откъм Националната художествена галерия ще се проведе редовен брифинг на Централната избирателна комисия.
***
София.
От 14.00 ч. в 134 ДУ „Димчо Дебелянов" на ул. „Пиротска" 78 ще бъде представен мемориалът „Стената на българските праведници".
***
София.
От 16.30 часа в Националния военноисторически музей Сдружение „Български музеи" ще връчи наградите „Наследство" за 2020 г.
***
София.
От 17.00 ч. в градината на Двореца „Врана" ще се състои публична лекция на Максим Бехар.
***
София.
От 18.00 ч. в х-л „Балкан" ще се състои церемония на Годишните награди за отговорен бизнес 2020.
***
Ботевград./ село Рашково.
От 9.00 ч. в храм „Възнесение Господне" в село Рашково ще бъде оглавена Архиерейска Златоустова света Литургия.
***
Варна.
От 19.00 ч. във Фестивалния и конгресен център ще се състои концерт спектакъл по повод 100 години от обявяването на Варна за курортен град
***
Велико Търново.
От 8.00 ч. в храм „Възнесение Господне" ще бъде отслужена божествена света Литургия.
***
Видин.
От 11.00 часа на Алеята с буквите в градската градина Регионалното управление на образованието ще награди зрелостниците, получили пълен отличен на държавните зрелостни изпити през 2020/2021 година.
***
Перник.
От 9.30 ч. в зала "Панорама" ще се проведе заседание на Общински съвет - Перник.
***
Пловдив.
От 9.00 часа в храм „Св. Възнесение Господне" Пловдивският митрополит Николай ще оглави архиерейска света Литургия по повод Възнесение Господне.
***
Пловдив.
От 11.00 ч. пред Палата № 6 в Международния панаир ще бъде открито изложение на TRUCK EXPO, от 12.00 ч. на Щанд А8 ще се проведе награждаване на победителите в състезанието FuelRace'21 по икономично и ефективно шофиране на Volvo Trucks Българи, а от 14.30 ч. пред Палата № 6 приветствие ще отправи Георги Тодоров, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
***
Сандански/село Ласкарево.
От 9.00 часа в храм „Възнесение Господне" Неврокопският митрополит Серафим ще оглави архиерейска света Литургия.
***
Сливен.
От 11.30 ч. в изба „Сините скали" ще се състои специален винен тур.
***
Търговище.
От 18.00 ч. в градската градина до Драматичния театър ще се проведе първият от летните концерти на открито на Духовия оркестър към Общината.
***
Шумен.
От 18.30 ч. в концертна зала Общински младежки дом ще се състои конкурс за красота и таланти "Мини Мис и Мистър Шумен и Кралица на красотата 2020/21 " -

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.