• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната за 26 юли

Предстоящи събития в страната за 26 юли

/КРОСС/***
София. От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе Пресконференция на тема: "Промяната вкара пътния бранш в задънена улица". Организатори ББК „Пътища".

***
Варна. От 21.00аса в рамките на XIII Опера в Летния театър, ММФ „Варненско лято", Държавна опера Варна ще поднесе на почитателите на оперното изкуство премиерата на „Дама Пика" от П. И. Чайковски, в забележителната интерпретация на двама български творци от световната оперна сцена маестро Павел Балев и Вера Немирова.

***
Видин. От 10.00 часа в Крайдунавски парк, до лисичките ще бъде представена музикалната приказка, от Симфониета - Видин, „Магарешки работи"

***
Видин. От 19.00 часа на сцената на крепост „Баба Вида" ще се играе моноспектакъла на Стефан Милков, Драматичен театър - Монтана - "Чудомирщини "

***
Добрич. От 18.30 часа в начало на пешеходна зона до сцена на пл. „Свобода" ще се проведе дефиле в рамките на ХХ Международен фестивал „Фолклор без граници" - Добрич 2022

***
Добрич. От 19.00 часа на сцена на пл. „Свобода" ще се състои концерт на Фолклорна танцова група „Абжари" - Грузия и на Фолклорна група „Алианца" - Мексико.

***
Пловдив. От 11.00 часа в хотел „Вила Флавия" ще се проведе пресконференция по повод предстоящото V-то издание на „Уикенд в Пловдив".

***
Сливен. От 11.00 часа в зала № 105 ще се състои пресконференция на председателя на ОбС - Сливен Димитър Митев, във връзка с предстоящата този четвъртък редовна сесия на местния парламент.

***
Стара Загора. От 10.00 часа в, Детски отдел на библиотека „Родина", ул. „Българско опълчение" 69 ще се проведе Арт работилничка „Сръчковци

***
Търговище. От 10.00 часа на разкопките на античния и средновековен град Мисионис край Търговище, ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени първите разкрития след началото на археологическия сезон. Ръководителя на разкопките Стефан Иванов и научният консултант, проф. Николай Овчаров, ще представят новооткрити обществени сгради от 5-6 век, в които се предполага, че се е помещавала градската управа на Мисионис.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.