• 07 Фев 2023 |
 •  USD / BGN 1.8150
 •  GBP / BGN 2.1907
 •  CHF / BGN 1.9629
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София -6°C

Предстоящи събития в страната на 25 януари 2023 г.

Предстоящи събития в страната на 25 януари 2023 г.

/КРОСС/ ***

София/Рим.

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов ще бъде на работно посещение в Рим.

***

София.

09:00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***

София.

От 10:00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***

Бургас.

От 9.00 часа в сградата на Община Бургас ще започнат заседания на постоянните комисии към Общинския съвет.

***

Бургас.

От 18.00 часа в Бургаската художествена галерия "Петко Задгорски" ще бъде представена изложба с творби на Владимир Димитров - Майстора.

***

Бургас.

От 18.30 часа в Центъра за съвременно изкуство и библиотека ще бъде представена изложбата "Е. Т. А. Хофман... документи от Бамберг в репродукции".

***

Варна.

От 09.30 часа в Окръжен съд - Варна е насрочено заседание - изслушване на свидетели по дело срещу организирана престъпна група, действала от май 2014 г. до септември 2014 година за налагане на контрол върху лица, предоставящи сексуални услуги срещу заплащане на територията на Варна.

***

Варна.

От 13.00 часа във Висше училище по мениджмънт ще се проведе поредното издание на "Food Innovation Exhibition", уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт, Варна.

***

Видин.

От 13:00 часа в "Заседателна зала на Общински съвет" в Община Видин ще се проведе "Откриваща пресконференция".

***

Видин.

От 14:30 часа на ул. "Бдинци" 2 ще се проведе официална церемония "Първа копка" по проект "Подобряване на енергийната ефективност в общински административни сгради".

***

Сливен.

От 11:00 часа председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев ще даде пресконференция в зала 105, поводът е предстоящата този четвъртък сесия на местния парламент.

***

Смолян.

От 17:00 часа в зала №247, в сградата на Община Смолян ще се проведе информационна среща за прилагане на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради по процедура "Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - Етап I".

***

Смолян.

От 18:00 часа в изложбения салон на Клуба на дейците на културата ще бъде открита ретроспективна изложба живопис на популярния наш художник Петър Стайков по повод на 90-годишнината от рождението му. Организатори на проявата са Художествена галерия Смолян и КДК.

***

Смолян.

От 19:00 часа в Родопски драматичен театър "Николай Хайтов" ще бъде представена трета част на трилогията "Изтървани ритми", озаглавена "Изтървани песни".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески" ще се състои концерт на учениците от класовете по поп и джаз пеене с преподавател Павел Цонев от НУМСИ "Христина Морфова".

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културния център ще бъде представена комедията "Лъжци по неволя" от Антъни Нийлсън.

***

Казанлък.

От 11.00 до 16.00 часа в сградата на Младежкия дом ще се проведе четвъртото издание на "Изложение на университетите и колежите в България".

***

Шумен.

От 13:00 часа, на площадка до Шуменско езеро /в близост до ресторант "Барбароса"/ ще се състои събитие "първа копка" на обекти в града, бенефициент "ВиК-Шумен" ООД.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2023 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.