• 11 Авг 2020 |
 •  USD / BGN 1.6627
 •  GBP / BGN 2.1694
 •  CHF / BGN 1.8126
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София °C

Предстоящи събития на 13 юни

Предстоящи събития на 13 юни

/КРОСС/ София.
От 10.00 часа в зала 3 на НДК президентът Румен Радев ще открие Шестия световен конгрес на информационните агенции, организиран в София от Българската телеграфна агенция и Световния съвет на информационните агенции.

***
Варна.
От 19.00 часа в зала 1 на Фестивалния и конгресен център - Варна вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова ще открие 18-ият Международен фестивал на червенокръстки и здравни филми.

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 14.30 часа в зала 248 на Народното събрание министър Боил Банов ще отговаря на въпроси на депутати в парламентарната комисия по културата и медиите.

***
Шабла.
От 11.00 часа на Зенитния полигон на Военновъздушните сили - Шабла министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал Андрей Боцев ще наблюдават тактическото учение с бойни стрелби. Поканен е да присъства министър-председателят Бойко Борисов.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 09.00 часа в зала 7 на НДК ще се проведе конференцията "Мост към бизнеса: Многообразие и включване на пазара на труда".

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Пленума на ВСС.

***
София.
От 09.30 часа в Дома на Европа в София се организира специална информационна среща с отговорни служители от генерална дирекция „Писмени преводи" на Европейската комисия, предназначена за писмени преводачи, преводачески агенции и професионални преводачески организации.

***
София.
От 10.00 часа в Централен военен клуб, зала 1, бул. „Цар Освободител" 7, БДЖ и НКЖИ организират кръгла маса за обществено обсъждане на проекта за закупуване на нов подвижен състав и инвестиции в железопътната инфраструктура.

***
София.
От 12.00 часа в хотел InterContinental Sofia ще се проведе пресконференция на тема „Форум на
Световната федерация на консулите за Централна и Източна Европа".

***
Варна./к.к. Златни пясъци
От 13.30 ч. в хотел „Интернационал" ще се проведе международен форум „Партньорство за по-добри социални услуги, заетост и развитие", организиран от Министерството на труда и социалната политика, Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, Националното сдружение на общините в Република България, Националния алианс за социална отговорност и Община Варна.

***
Варна.
От 15.00 часа в сградата на „Водоснабдяване и канализация - Варна" ООД ще се състои официалното откриване на Музея на водоснабдяването и канализацията.

***
Варна.
От 15.00 часа в зала „Белини" на хотел Интернационал в курорта „Златни пясъци" ще се проведе пресконференция за международния форум „Партньорство за по-добри социални услуги, заетост и развитие", който ще продължи до 14-ти юни.

***
Видин.
От 10.00 часа в залата на Симфониета - Видин кметът на Общината Огнян Ценков ще приветства
участниците в среща-семинар по проект "Антидрога", организирана от Инър Уийл Клуб Видин, със съдействието на Регионалното управление на образованието.

***
Видин.
От 11.00 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков ще посети видинската фирма "Команд" ЕООД.

***
Видин.
От 13.30 часа омбудсманът Мая Манолова ще подкрепи протеста пред МБАЛ „Света Петка" АД на медицинските специалисти в гр. Видин.

***
Елена.
От 11.00 часа в Зала 211 на Общината ще се проведе информационна среща на тема „Възможности за финансиране от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ)".

***
Златарица.
От 13.00 часа в Общината се проведе информационна среща на тема „Възможности за финансиране от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ)" .

***
Пловдив.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Общинския съвет.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Областната администрация ще се проведе среща с Инициативния комитет за запазване на парка на 9-ти пехотен Пловдивски полк, намиращ се до хотел „Санкт Петербург" в кв. „Кършияка".

***
Сливен.
От 11.00 часа на плаца на Център за подготовка на специалисти 22 новоназначени войници ще положат военна клетва.

***
Стара Загора.
От 15.00 часа в зала „Славейков" в общината заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов ще се срещне с младите хора в Стара Загора, за да обсъди с тях реализираните дейности на министерството по отношение на младежта.

***
Шумен.
От 09.00 часа в зала 363 на общината ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет.

 

реклама
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2020 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.