• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития на 31 юли

Предстоящи събития на 31 юли

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
Долна Митрополия.
От 10.00 часа във Висшето военновъздушно училище „Г. Бенковски" министърът на отбраната Красимир Каракачанов и заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев ще връчат дипломите и офицерските пагони на първия випуск на възстановеното учебно заведение.
***
Варна. /к.к. Златни пясъци
От 11.30 часа в хотел „Интернационал" в к.к. Златни пясъци вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ще даде брифинг след срещата си със Съюза на хотелиерите в Златни пясъци и Варненската асоциация на туроператорите.
***
София.
От 10.00 часа в Института за икономически изследвания на БАН на ул. „Аксаков" 3 ще се проведе Национална кръгла маса по проекта „Разработване на система за мониторинг на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система 2014-2020 г.".
***
Благоевград.
От 9.30 часа в зала „22 септември" ще се проведе заседание на Общинския съвет.
***
Бургас.
От 9.00 часа до 21.00 часа в Зоната за обществен достъп на Пристанище „Бургас" ще се проведе втори ден на Сладоледения фестивал.
***
Бургас./ с. Дъскотна
От 16.00 часа в село Дъскотна ще бъде направена символична първа копка за рехабилитацията на над 33 км от Айтоския проход (път ІІІ-208 Провадия - Дъскотна).
***
Бургас.
От 16.45 часа на пл. „Атанас Сиреков" ще се проведе награждаване след финалния етап на 67- та колоездачна обиколка на България.
***
Бургас .
От 18.00 часа на Магазия 1 на Пристанище „Бургас" ще се проведе Сладоледена демонстрация с шеф Николай Попов.
***
Бургас.
От 18.30 часа на Графичната база в Приморския парк ще се проведе Artoholics - ателие за рисуване, под надслов „Разкошна жена".
***
Бургас.
От 19.00 часа в зала 1 на Експозиционен център „Флора" ще се проведе шоу с папагали.
***
Бургас.
От 19.00 часа в парк "Росенец" до хижа "Странджа" ще започне фестивалът Sun Tribe Free Open Air 2020.
***
Бургас.
От 20.00 часа от Пристанището ще тръгне корабче за Остров "Свeта Анастасия", където ще бъде представен концерт-спектакълът „Живот като на кино" с участието на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет.
***
Варна.
От 10.00 часа на пешеходната част на бул. „Сливница" ще се проведе инициативата „Алея на книгата".
***
Варна.
От 18.00 часа в Литературния кът на пешеходната част на бул. „Сливница" в близост до пресечката с ул. „Стефан Караджа" ще се проведе официално откриване на 11-то издание на инициативата „Алея на книгата".
***
Велико Търново.
От 13.00 часа в хотел „Премиер" ще се проведе публично събитие за представяне на център по медиация по проект за насърчаване използването на медиацията като алтернативен способ за решаване на спорове.
***
***
Пловдив.
От 20.00 часа в града ще се състои онлайн концерт на композитора Стоиц Гъдев.
***
Русе.
От 9.00 часа във Военния клуб ще се проведе среща на проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура", с транспортни фирми от областите Русе, Разград, Търговище и Силистра.
***
Стара Загора.
От 9.30 часа на паметниците, посветени на Освобождението на Стара Загора, ще бъдат положени венци и цветя по повод 143 години от боевете за Стара Загора по време на Рускотурската освободителна война.
***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 2 на Областната администрация ще се проведе заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК."
***
Шумен.
От 10.30 ч. на ул. „Съединение" 117 пред дома на о.з. полк. Иван Бончев - ветеран от Втората световна война, виден общественик и почетен гражданин на Шумен, ще се проведе кратка церемония за отбелязване на 100-годишния му юбилей

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.