• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития на 20 октомври

Предстоящи събития на 20 октомври

/КРОСС/ ***
Талин.
Държавният глава Румен Радев е на официално посещение в Естония, където ще участва в среща на четири очи с естонския президент Керсти Калюлайд, както в и пленарни разговори между двете делегации.
***
Русе.
От 14.30 часа вицепрезидентът ще Илияна Йотова ще посети Основно училище Никола Обретенов" и ще се запознае с дейността на учебното заведение, а от 15.30 ч. тя ще се срещне с доставчици на социални услуги на територията на общината.
***
Русе.
От 18.00 часа в Регионална библиотека „Любен Каравелов" вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в чествания по повод 90-ия юбилей на акад. Антон Дончев.
***
София.
От 14.00 часа в хотел „Интерконтинентал" на пл. „Народно събрание" № 4 министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва в конференция на тема „Влиянието на съвременните информационни технологии върху когнитивните способности и развитието на децата от 3 до 11 години".
***
София.
От 09.30 ч. в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул.
„Eкзарх Йосиф" № 12, Съдийската колегия на ВСС ще проведе заседание.
***
София.
От 10.00 ч. 24 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Викторио Алекандров. (чл. 116), за убийството на жена си и детето си.
***
София.
От 10.00 до 11.00 ч. в Бар 75, бул. „Васил Левски" № 75 (до входа на Министерството на младежта и спорта), ще се състои среща-кафе във връзка с инициативата Седмица на ООН.
***
София.
От 10.30 ч. в Националния клуб на БТА ще се състои публично обсъждане на предложенията за промени при обучението на водачите.
***
София.
От 11.00 часа в кабинета на директора на третия етаж в сградата на Музикалния театър ще се проведе пресконференция за премиерата на оперетата на Калман „Принцесата на цирка". Влизането ще е през служебния вход на ул. „Панайот Волов" 3.
***
София.
От 13.00 ч. в централата на ПП АБВ ще бъде представена книгата на проф. Андрей Пантев - "Историческа еволюция на политическата демокрация".
***
София.
От 18.00 ч. в Унгарския културен институт ще се състои лекция на Катрин Орел: „Мултикултурните градове в Хабсбургската империя".
***
Бургас.
От 12.30 ч. в Обредната зала на бургаските гробища ще се състои поклонение в памет на акушер-гинеколога проф. д-р Георги Хубчев, началник на АГ отделението в УМБАЛ "Дева Мария, който почина вследствие на COVID-19.
***
Бургас.
От 18.00 ч. в Дома на писателя проф. Михаил Неделчев представя новото юбилейно фототипно издание на първа книжка и своята съавторска книга с Елка Трайкова „100 години списание „Златорог" в рамките на Есенните литературни празници.
***
Видин.
От 11.00 ч. на ул. "Княз Борис I" № 4 зам.-кметът Борислава Борисова ще присъства на официалното откриване на Център "Домашни грижи".
***
Враца.
От 16.00 ч. в ресторанта на хотел „Лева" ще се състои пресконференция на народния представител в 44-то народно събрание и член на Парламентарната комисия по култура и
***
Кърджали.
От 15.30 часа пред театрално-музикален център „Димитър Димов" ще се проведе информационна борса и ще бъдат представени военна техника, въоръжение и оборудване на Сухопътните войски в рамките на информационната кампания на Министерството на отбраната „Бъди войник". От 17.00 часа военнослужещи от състава на Съвместното командване на
специалните операции ще демонстрират бойни ръкопашни умения и действия за неутрализиране на терористи, техники по стрелба със симулационни боеприпаси, както и алпийски техники. От 18.00 ч. ще се проведе концерт на Представителния духов оркестър на Военновъздушните сили.
***
Ловеч.
От 09.00 ч. в заседателната зала в Общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия по икономическа и стопанска политика, туризъм, приватизация и международно сътрудничество към Общинския съвет с председател Минчо Казанджиев.
***
Ловеч.
От 10.00 часа в кабинета на общинския съветник ще заседава Постоянната комисия по бюджет, финанси и европроекти към Общинския съвет с председател Ирина Митева.
***
Ловеч. От 11.30 ч. в заседателната зала в Общината ще се проведе заседание на
Постоянната комисия по социална дейност, демографска политика и здравеопазване към Общинския съвет с председател Мария Лилова.
***
Ловеч.
От 12.00 ч. в заседателната зала в Общината ще заседава Постоянната комисия по правно-нормативни въпроси, жалби, контрол, обществен ред, безопасност на движението и конфликт на интереси към Общинския съвет с председател Детелина Сотирова.
***
Перник.
От 12.00 ч. в централния офис на ГЕРБ на ул. „Радомир" 1, вх. А, ет.2 народният представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров организира приемен ден за жители на града.
***
Смолян.
От 10.00 ч. пред Военния клуб в града ще започне информационна борса по
събитие от информационната кампания на Министерството на отбраната „Бъди
войник". В 12.00 часа ще бъде официалното откриване на информационната
борса. От 12.30 до 13.30 ч ще бъде прожектиран филмът „Съвременните
незнайни войни" за дейността на 101 алпийски полк в съвременните условия. В
14.30 часа ще бъде закрита информационната борса.
***
Смолян.
От 10.00 ч. в офиса на Областния информационен център на бул. "България" 12
ще бъде представена обобщена информация за одобрените проектни предложения на фирми от областта по процедура „Подкрепа за микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19".
***
Ямбол.
От 11.00 ч. в Астрономическа обсерватория и планетариум - Ямбол ще се проведе пресконференция във връзка със спечелен проект за „Дигитализация на звездната зала в АОП".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.