• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната за 07 септември

Предстоящи събития в страната за 07 септември

/КРОСС/ ***
София.
От 14.00 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев щеп удостои с Почетния знак на държавния глава българските атлети, завоювали медали от летните Олимпийски и Параолимпийски игри в Токио.
***
София.
От 17.00 часа на „Дондуков" 2 държавният глава Румен Радев ще се срещне с представители на парламентарната група на „БСП за България", на която връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на 46-ото Народно събрание.
***
София.
От 11.00 часа Народното събрание ще проведе извънредно заседание.
***
София.
От 10.00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет ще се проведе пресконференция, на която заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов и председателят на Националния статистически институт Сергей Цветарски ще открият официално „Преброяване 2021".
***
София.
От 11.00 часа в БТА ще се проведе съвместна пресконференция на транспортния и ресторантьорския бранш.
***
София.
От 20.00 часа под купола на Ларгото с филма „Земята е синя като портокал" ще бъде открито първото издание на живо на международния фестивал „София ДокуМентал".
***
Благоевград.
От 10.00 часа на стадион „Христо Ботев" ще бъде открита новата учебна година на Soccer Universities (Американски футболен университет).
***
Благоевград.
От 11.00 часа в местността Текето при Регионално депо за управление на отпадъците ще бъде направена първа копка по проект „Рекултивация на общинското депо за неопасни отпадъци на територията на община
Благоевград".
***
Благоевград.
От 12.00 часа в зала „22 септември" ще се проведе пресконференция на кмета на Общината Илко Стоянов.
***
Димитровград.
От 10.00 часа от града ще потегли традиционният крос Димитровград - Хасково, като в 12.00 часа пред Община Хасково ще се състои награждаването на победителите.
***
Добрич.
От 10.00 часа във Военното гробище музей ще се проведе Ден на отворени врати и ритуал по поднасяне на цветя и венци по повод 105 години Добричка епопея.
***
Добрич.
От 18.00 часа в Драматичен театър „Йордан Йовков" ще се състои премиера на петия филм „Епопеята при Добрич" от документалната поредица „Помни войната 1915-1918".
***
Добрич.
От 19.30 часа в Летния театър ще се състои празничен концерт на Гвардейски духов оркестър.
***
Монтана.
От 9.00 часа на кръговото кръстовище на пътя за влизане в града ще се проведе протест на членове на Националното сдружение на българските лозари.
***
Русе.
От 15.00 часа в центъра на града ще се проведе протестно шествие на хотелиерите и ресторантьорите срещу обявените нови противоепидемични мерки.
***
Хасково.
От 10.00 часа в зала „Хасково" ще се проведе кръгла маса на тема „Бъдещето в дигитална Европа".
***
Хасково.
От 18.00 часа в СК „Спартак" ще се състои Празничен преглед на талантите "Feel Europe" - представяне на национални костюми с участието на танцови ансамбли от Хасково и партньорски организации от Франция, Румъния и Унгария.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.