• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната на 29 ноември 2022 г.

Предстоящи събития в страната на 29 ноември 2022 г.

/КРОСС/  ***

София.

От 11.00 часа в сградата на КНСБ ще бъде представено изследването "Икономически принос на музикалната индустрия за периода 2008-2020 г."

***

София.

От 10.00 часа в Аудиторията на СБАЛАГ "Майчин дом" ще се проведе тържествено връчване на дипломите на членовете на академичната общност, получили научни звания "доцент" и "професор", както и годишните награди на Медицински факултет за значителни приноси в научноизследователската и преподавателска дейност за 2021 г.

От 15.00 часа е предвидено засаждане на дръвчета в Докторската градина.

***

София.

От 17.00 часа в Квадрат 500 ще бъде открит интерактивна изложба "Виртуални тела".

***

София.

В Гранд Хотел Милениум, зала Шекспир ще се проведе международен форум "История и бъдеще - недвижимо културно наследство и енергийна ефективност".

***

Бургас.

От 9.00 часа в Културния дом на НХК ще се проведе редовно заседание на Общинския съвет в Бургас.

***

Бургас.

От 09.00 до 13.00 часа в сградата на Медицински корпус, зала 121 в Университет "Проф. д-р Асен Златаров" ще се проведе акция по кръводаряване, организирана от БМЧК-Бургас.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Културен дом НХК ще започне спектакълът на Танцова формация "Петлите ""Помниш ли..."

***

Благоевград.

От 12.00 часа в зала "22 септември" кметът на Благоевград Илко Стоянов ще даде пресконференция по актуални теми, свързани с Благоевград.

***

Велико Търново.

От 12:00 часа в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" президентът Румен Радев ще обяви началото на 20-ото юбилейно издание на благотворителната инициатива "Българската Коледа", която се провежда под патронажа на държавния глава и е в подкрепа на деца, нуждаещи се от диагностика, лечение и рехабилитация.

***

Видин.

От 11.00 часа в заседателната зала на Областен информационен център-Видин ще се проведе заключителна пресконференция по международния проект "По течението на река Дунав", информира пресцентърът на общината.

***

Казанлък.

За втора поредна година ще се проведе благотворителна инициатива "Помощник на Дядо Коледа".

***

Кюстендил.

От 11.00 часа в залата на Килийното училище ще се състои заключителна пресконференция по проект "Основно обновяване на незастроени със сгради площи в УПИ VIII, кв.176 по плана на гр. Кюстендил, финансиран по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020, процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP001-1.030 "Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014 - 2020 - Кюстендил", част от процедура BG16RFOP001-1.039"

***

Пловдив.

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройствотоЗахари Христов и председателят на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Иво Иванов ще посетят Пловдив утре - 29 ноември. Те ще направят проверка на републиканската пътна мрежа в областта във връзка с обезпечаване безопасността на движението през предстоящия зимен сезон.

***

Пловдив.

От 13:00 ч. в Дома на културата "Борис Христов" в залата на ет. 2 ще се проведе кръгла маса "Зеленината в градовете - здраве щастие и красота", организирана от Асоциацията на производителите на декоративни растения в България (АПДРБ) и Община Пловдив.

***

Шумен.

От 10.00 часа в зала 203 на общината кметът и заместник-кметовете ще отчетат третата година от мандата си.

***

Шумен.

От 15.00 часа в зала 203 на община Шумен ще се проведе заседание на ПК МДС.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.