• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната за 1 октомври

Предстоящи събития в страната за 1 октомври

/КРОСС/ *** София

От 10.00 часа в Аулата на Софийския университет ще бъде официално открита академичната учебна година на найстарото висше училище в България.

От 11.00 часа президентът Румен Радев ще проведе среща на „Дондуков" 2 с първия заместник министър-председател на Социалистическа република Виетнам Чъонг Хоа Бин.

От 11:00 часа, с тържествена церемония Академията на МВР ще отбележи 50 години от създаването на Висшата специална школа и началото на учебната 2019/2020 година.

От 11.00 часа УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов" ще отчете дейността на проекта „Координиран мултисекторен отговор към домашното насилие, чрез въвеждане на основен пакет от услуги".

От 13.30 часа в сградата на Агенцията за ядрено регулиране, министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще участва в официалното връчване на лиценз за удължаване срока на експлоатация на шести блок на АЕЦ „Козлодуй".

От 13.30 часа заместник-министърът на труда и социалната политика и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" (ОПРЧР) Зорница Русинова ще посети Дома за стари хора „Надежда".

От 15.30 в зала 238 Комисията по правни въпроси към 44-ото Народно събрание ще проведе заседание.

От 16.00 часа Нейно кралско височество Дана Фирас, принцеса на Йордания, и министърът на туризма Николина Ангелкова ще посетят Рилския манастир.

От 17.00 часа в хотел „Хилтън" президентът Румен Радев ще участва във форум „30 години от промяната" по повод 25-ата годишнина на Фондация „Фридрих Еберт" в България. На форума ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова.

От 18.00 часа в Централния военен клуб в столицата официално ще бъде представена новата книга на Красимир Каракачанов, посветена на легендарния водач на ВМРО Тодор
Александров.

*** Бургас

От 11:00 часа в пространството около Часовника "Движение България на гражданите"-Бургас ще открие предизборната си шатра (павилион), с което ще даде официален старт на
кампанията си.

*** Велико Търново

От 11.00 часа пред Ректората на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий" ще бъде дадено тържествено начало на новата академична година.

*** Пловдив

В 11.30 часа в Многофункционалния социален център при БЧК ще стартира Обществена трапезария, в която 70 възрастни хора ще получават топъл обяд ежедневно.

*** Първомай

От 11.00 часа министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще участва в официалното откриване на новите производствени мощности на предприятието „Булконс
Първомай" ООД.

*** Русе

От 10.00 часа в зала „Свети Георги" на Областната администрация ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.

*** Смолян

От 14:00 часа, в зала 201 на Областна администрация Смолян, Постоянната областна епизоотична комисия ще проведе заседание в разширен състав, във връзка със появата и разпространението на болестта Африканска чума по свинете.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 2 на областна администрация ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.