• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната за 25 юни

Предстоящи събития в страната за 25 юни

/КРОСС/ ***

Пловдив.

От 11.00 часа президентът и върховен главнокомандващ Румен Радев ще присъства на открития летателен ден в Авиобаза „Граф Игнатиево" по случай авиационния празник, посветен на 110-годишнината от първия боен полет на българската авиация и 85-годиншнината от връчването на бойните знамена на авиационните подразделения.

 

***

Троян/с. Орешак.

От 11.30 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие в Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата в троянското село Орешак ретроспективната изложба „Традиция с бъдеще"

 

***

София.

От 19.30 часа в Регионалния център за съвременни изкуства „Топлоцентрала" ще бъдат представени резултатите от творческата лаборатория за млади хореографи „Хелиос".

 

***

Благоевград.

От 16.00 часа в парк "Македония" в Backstage ще се състои пресконференция на израелската изпълнителка ИЩАР

 

***

Бургас.

От 20.00 часа в Летен театър - Бургас ще се състои спектакъл по повод 15 годишния рожден ден на танцова група "Петлите ".

 

***

Варна.

От 10.00 часа в градината на Карин дом ще бъде отбелязан 26-ят рожден ден на Карин дом.

 

***

Габрово.

От 11.00 часа пред Дечковата къща на ул. „Опълченска" № 8 ще се проведе литературна обиколка в квартал „Шести участък". Бутиковият градски тур ще разкрие детайли от литературната история на Габрово (Иван Андрейчин, Ран Босилек) и поглед към занаятчийската и градската култура.

 

***

Кюстендил.

От 11.00 часа ще бъдат отбелязани 128 години от рождението на Димитър Пешев в Кюстендил.

 

***

Плодвид.

От 11.00 часа авиобаза Граф Игнатиево ще отвори врати за посетители, като домакин на авиационен празник по повод 110-ата годишнина от първия боен полет на българската авиация и 85 години от връчването на бойните знамена на авиационните подразделения.

 

***

Сливен.

От 09.00 до 18.00 часа пред сградата на община Сливен ще се проведе фермерски пазар за местни производители от Сливен и региона.

 

***

Сливен.

От 10.00 часа в село Крушаре ще бъде открит Регионалния събор край Тунджа.

 

***

Стара Загора.

От 9.30 часа пред офиса на Туристическия информационен център ще бъде дадено началото на „Поетична разходка из улиците на Стара Загора".

 

***

Стара Загора.

От 11.00 часа е предвидено официалното откриване на Зоопарк Стара Загора. Водосвет за здраве ще отслужи Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан.

 

***

Русе.

От 11.00 часа ще бъде открита изложбата на Обредни хлябове от етнографските региони на хърцоите и капанците, които ще бъдат показани на Средновековния град Червен.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.