• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната на 18 ноември 2022 г.

Предстоящи събития в страната на 18 ноември 2022 г.

/КРОСС/ ***

София.
От 16.00 часа в сградата на Националния исторически музей министър-председателят Гълъб Донев ще връчи годишната държавна награда "Св. Паисий Хилендарски" на акад. Людмил Стайков.

***
София.
От 9.30 часа в Министерство на правосъдието министър Крум Зарков ще даде брифинг във връзка с обновения след становище на Венецианската комисия пакет от промени в Наказателно-процесуалния кодекс и в Закона за съдебната власт.

***
Петрич.
От 14.00 ч. Министърът на правосъдието Крум Зарков ще присъства на началото на строителни дейности, с които стартира изграждането на арест и пробационна служба в Петрич.

***
София.
От 10.30 часа в сградата на МВнР ще се състои редовен брифинг за медиите на заместник-министъра на външните работи и говорител Костадин Коджабашев.

***
София.
От 10.30 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери готовността за зимно почистване на територията на Столична община.

***
София.
От 12.30 часа председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев заедно с общински съветници ще дадат пресконференция за приоритетите за инвестиране на 5 600 000 лв., които СОС гласува за общинските лечебни заведения.

***
Варна.
От 10.00 часа с военен ритуал ще бъде отбелязана 125-та годишнина от създаването на Военноморска база Варна, ще бъде издигнат военноморския флаг на моторен влекач "Мизар" от състава на дивизион кораби със спомагателно назначение.

***
Бургас.
От 18.00 часа в НЧ " Пробуда 1880" Бургас ще се проведе "Раклата на баба" - фолклорно състезание на тема: "Есенни делници и празници"

***
Бургас.
От 19.00 часа в Културен дом НХК ще започне моноспектакълът "Мариус 50"

***
Бургас.
От 19.00 часа в Драматичен театър "Адриана Будевска" ще започне постановката "Ревност"

***
Бургас.
От 19.00 часа в Държавна опера Бургас ще започне Симфоничен концерт

***
Кюстендил.
От 18.00 часа в читалище "Братство" ще се състои празничен концерт, посветен на Деня на християнското семейство и младеж.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.