• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната на 30 януари 2023 г.

Предстоящи събития в страната на 30 януари 2023 г.

/КРОСС/ ***

София/Скопие.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и председателят на ДАНС Пламен Тончев са на работна среща в Скопие, на която ще се обсъди организацията на предстоящото отбелязване на 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев.

След 12.00 часа местно време в Министерството на вътрешните работи на РСМ, ще участва и заместник-главният секретар на МВР главен комисар Станимир Станев.

***

София.

От 11:00 часа, галерия "Средец", Министерството на културата, Камарата на архитектите в България (КАБ) и Съюзът на архитектите в България (САБ) ще представят на пресконференция резултатите от конкурса за български павилион на Венецианско архитектурно биенале 2023 г.

***

 

София.

От 9.00 часа в Гранд хотел "София" заместник-министър Моника Димитрова-Бийчър ще присъства на откриването на кръгла маса, посветена на борбата с трафика на хора.

***

София.

От 15.00 часа Комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в Народното събрание.

***

София.

От 15.00 часа Комисия по икономическа политика и иновации.

 

***

София.

 

От 08.30 часа работещите в УМБАЛ "Свети Иван Рилски" се събират пред лечебното заведение, за да решат какви действия да предприемат от тук нататък и с настояване д-р Дечев да оттегли подадената от него оставка.

***

Бургас.

От 12.00 ч. в залата на ПП ГЕРБ-Бургас депутатите Жечо Станков, Любен Дилов, Галя Желязкова и Андрей Рунчев ще дадат пресконференция по актуални политически теми.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Културен дом НХК ще започне "Уют" - авторски спектакъл на Камен Донев.

***

Пловдив.

От 9.00 часа, в 10 зала, Окръжният съд ще гледа делото срещу подсъдим за това, че в землището на с. Любен, община Съединение, без разрешително е държал марихуана и разпространил на стойност 6048,00 лева.

***

Пловдив.

От 10.30 часа, във 2 зала Окръжният съд ще заседава по дело срещу подсъдим за това, че умишлено е умъртвил другиго - К. К., като убийството е извършено в условията на домашно насилие и с користна цел.

***

Пловдив.

От 14.00 часа, в 10 зала Окръжният съд ще гледа дело срещу подсъдимата, срещу която е повдигнато обвинение за това, че умишлено е умъртвила Б. И. /28 г./, като убийството е извършено с особена жестокост.

***

Стара Загора.

Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров ще проведе пресконференция след срещата си с представители на Германо-Българската индустриално-търговска камара.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.