• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната на 28 март 2023 г.

Предстоящи събития в страната на 28 март 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.
От 10.00 часа в Дом 2, зала "Триадица" на резиденция "Бояна", президентът Румен Радев ще участва в кръгла маса "Образованието - ключ към историческата памет, родолюбието и просветеното общество".

***
София.
От 10.00 часа в хотел Hyatt Regency Sofia - зала "Васил Левски" 1, ще се състои конференция, организирана от Националния комитет на България в Световния енергиен съвет, и с финансовата подкрепа на АЕЦ "Козлодуй".

***
София.
От 11.00 часа пред Министерството на здравеопазването ще се проведе национален протест на медицински сестри фелдшери, шофьори на линейки и санитари от центровете за спешна медицинска помощ от страната заради ниските трудови възнаграждения, които получават медиците и незаконосъобразните уволнения в ЦСМП - София.

***
София.
От 17.00 часа ще се проведе шествие на медиците, сборният пункт е паркингът на пл. "Княз Александър Батенберг".

***
София.
От 13:00 часа в столичния район "Нови Искър" ще се проведе официална церемония "Първа копка" за стартиране на строителните дейности по доизграждане на канализационната мрежа в град Нови Искър.

***
Бургас.
От 10.00 часа във фоайето на спортна зала "Бойчо Брънзов" ще бъде открита паметна плоча на Атанас Киров - първият българин, спечелил европейска титла по вдигане на тежести.

***
От 11:00 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков ще инспектира свлачището преди тунел "Железница" на АМ "Струма". Засегнатият от неблагоприятните геодинамични процеси участък се намира след края на трасето за движение, след Благоевград, в посока София - Кулата.

***
Бургас/Малко Търново.
От 11:00 - изявление на вицепремиера по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който ще посети ГПУ-Малко Търново. Заедно с него ще бъдат заместник-главният секретар на МВР главен комисар Станимир Станев и директорът на Главна дирекция "Гранична полиция" главен комисар Росица Димитрова.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Културен дом НХК ще започне прожекция на филма "Сянката на Караваджо".

***
Благоевгард.
От 19:00 часа, на сцената на Музикалния театър в София, ще бъде представен Концерт - спектакъл в негова чест наречен " Аз съм Пирин...".

***
Велико Търново.
От 12:45 часа министърът на отбраната Димитър Стоянов ще изнесе лекция в Националния военен университет (НВУ) "Васил Левски" - Велико Търново.

***
с. Слокощица.
От 10.30 часа в Екологичния-образователен център ще бъде представена съвместната кампания между Община Кюстендил и ЕКОПАК България, под наслов "Градска рециклиада".

***
Стара Загора.
От 14.00 часа в РИМ-Стара Загора ще бъде представен проектът "Уча, играя, творя в Старозагорския музей".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески" ще бъдат открити Дните на планинарското и екстремно кино в Стара Загора, които представят най-добрите филми от последното издание на Международния Банско филм фест.

***
Хасково.
От 11:00 часа бюлетините и изборните книжа за 29 МИР ще бъдат доставени в Областна администрация-Хасково.

***
От 13:00 до 14:00 ч. (българско време) в платформата Zoom Бюрото на Европейския парламент в България, заедно с бюрата на Европейския парламент в Румъния и Германия, организират техничски брифинг във връзка със законодателното предложение за прозрачността и таргетирането на политическото рекламиране.
***
Сливен.

От 10:00 часа ще се проведе брифинг с кмета Стефан Радев и негови заместници на новата улица на парк "Юнак", пред спортна зала "Васил Левски".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.