• 20 Юни 2024 |
 •  USD / BGN 1.8196
 •  GBP / BGN 2.3158
 •  CHF / BGN 2.0575
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 36°C

Предстоящи събития в страната на 27 април 2023 г.

Предстоящи събития в страната на 27 април 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.
От 09:00 часа заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.00 часа в хотел "Балкан" министърът на външните работи Николай Милков ще открие международната конференция, посветена на рисковете пред сигурността и тенденциите за развитието на архитектурата на сигурност.

***
София.
От 09:00 часа в "Астория Гранд Хотел" прокуратурата е домакин на 33-ата годишна среща на Консултативната група на прокурорите от Югоизточна Европа (SEEPAC).

***
София.
От 10:30 часа в зала "Пресцентър" на Министерството на регионалното развитие и благоустройството министрите арх. Иван Шишков и Росица Карамфилова ще дадат съвместна пресконференция във връзка с финансови корекции на ВиК дружества - бенефициенти по Оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г." и решения за отстраняване на рискове за ресурси по програмата.

***
София.
От 10.00 часа в Гранитна зала в сградата на Министерския съвет Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе извънредно заседание.

***
София.
От 10.00 до 13.00 часа в Гранд Хотел София ще се проведе заключително събитие на проект "Първи стъпки за професионално развитие", финансиран по финансов механизъм на ЕИП и ръководен от фондация "Тръст за социална алтернатива".

***
София.
От 11.00 часа в сградата на МВнР ще се състои брифинг на министъра на външните работи Николай Милков.
***
София.
От 12.30 часа ще се проведе пресконференция на КП "ЛЕВИЦАТА!" на улица "Врабча" 23.

***
София.
От 12.30 часа в Софийската градска художествена галерия ще се проведе пресконференция по повод Галаконцерт на English Chamber Orchestra.

***
София.
От 13:00 часа министърът на околната среда и водите Росица Карамфилова и Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на "СОФ Кънект" АД, оператор на Международното летище София, ще открият пътуващата фотоизложба "30 години Национален парк "Рила" - "Предизвикателство за идните поколения". Събитието ще се проведе в летище София, Терминал 2.

***
София.
От 14.00 часа, Тех Парк, зала "Джон Атанасов", президентът Румен Радев ще участва в откриването на информационен ден "Държавата в подкрепа на спорта - нови възможности".

***
София.
От 14:00 ч. в София Тех Парк, зала "Джон Атанасов", София, министрите на иновациите, спорта, регионалното развитие, образованието и електронното управление ще представят финансовите възможности в сектора на спорта.

***
София.
От 15:00 часа в зала "Ню Йорк Сити" в "Капитал Форт" Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и Marsh McLennan Bulgaria организират семинар на тема "Изкуствен интелект и Кибер сигурност: Нови перспективи и решения за бизнеса".

***
София.
От 10.00 часа в Интер Експо Център за трета поредна година ще се проведе форум "Наука за бизнес", организиран от Българската академия на науките (БАН) и Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

***
Бургас.
В 12.45 часа в Конгресния център ще започне конференцията "Digital4Burgas".

***
Бургас.
От 13.00 и от 15.00 часа в Културен център "Морско Казино", зала "Георги Баев" ще се проведат серия от консултации с културния сектор на Бургас чрез фокус групи, засягащи различни тематични области.
***
Бургас.
От 18.00 часа в Културния дом НХК Спортното училище ще отбележи своя 50-годишен юбилей с концерт-спектакъл.

***
Бургас.
От 19.00 ч. в конферентната зала на Регионална библиотека "Пейо К. Яворов" ще се проведе среща с автора на книгата "Съкровищата на вълшебно ковчеже" - Росина Николова.

***
Варна.
От 14:00 часа в Младежки дом - Варна ще се проведе тържествен педагогически съвет на тема: "История, традиции и хоризонти пред ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна".

***
Сливен.
От 14,30 часа в залата на Регионална здравна инспекция - Сливен ще се проведе пресконференция "Всяка доза има значение" по въпроси за ваксинационния обхват след пандемията от COVID-19.

***
Смолян.
От 14:00 часа в Регионалната здравна инспекция - Смолян ще се проведе пресконференция по повод провеждащата се ежегодно през последната седмица на април Европейската имунизационна седмица. Ще бъде представена информация за имунизационния обхват в област Смолян през последните три години.

***
Смолян.
От 17:30 часа в Държавен архив - Смолян ще се състои представяне на книгите на Петър Маринов - "Пиеси и драматизации" и "Среднородопски народни песни", посветено на 120 години от рождението на неуморния родопски изследовател.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Къща музей "Гео Милев" ще бъде представена книгата "Търся своя сън" на испанския поет Педро Салинас.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Културен център "Стара Загора" ще бъде представена постановката "Френският квартал" от Тенеси Уилямс.

***
Търговище.
От 17.30 ч. в Славейковото училище ще бъде открита гостуващата изложба на Регионален етнографски музей - Пловдив "Песента на дървото".

***
Шумен.
От 10:00 часа в Регионална библиотека "Стоян Чилингиров" Министерството на земеделието организира срещи с производители на плодове и зеленчуци.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.