• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Предстоящи събития в страната на 1 август 2022 г.

 Предстоящи събития в страната на 1 август 2022 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 09.30 часа Министерство на земеделието организира своята виртуална приемна. Това е поредно издание на инициативата на министъра на земеделието д-р Иван Иванов, в която ще вземат участие директорите на следните дирекции „Развитие на селските райони “, „Биологично производство “ и „Идентификация на земеделските парцели“.

***

София.

От 10.00 часа в сградата на КНСБ на пл. "Македония" 1, зала "Европа", ет. 2, Конфедерацията на независимите синдикати в България и Институтът за социални и синдикални изследвания към КНСБ ще представят резултатите от традиционното наблюдение на потребителските цени и Заплатата за издръжка за второто тримесечие на 2022 г. Участие в пресконференцията ще вземат президентът на КНСБ Пламен Димитров и зам.-директорът на ИССИ Виолета Иванова.

***

София.

От 10.30 часа ще се проведе пресконференция, на която ще бъде отчетена работата на екипа в Министерството образованието и науката през изминалия мандат.

***

София.

От 11.30 часа в сградата на ГД „Национална полиция“, ръководството на МВР ще направи отчет за дейността на ведомството .

***

Варна.

От 20.00 часа в Морската гадина ще бъде открито най-голямото арт изложение в България- МЕЖДУНАРОДНИЯТ ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ И ИЗКУСТВАТА „БУЛГАРИКА“.

***

Русе.

От 13.00 часа в Кръгла зала на Община Русе кметът Пенчо Милков ще даде повече информация за отпускането на 7,7 млн лева от Регионалното министерство за възстановяване на уличната мрежа.

Зам.-кметовете Димитър Недев и Златомира Стефанова ще разяснят за предстоящата кампанията за безплатно извозване на строителни отпадъци от домакинствата по проект

"Мерки за подобряване управлението на отпадъците в общините Русе, Тутракан, Сливо поле и Ветово"

***

Стара Загора.

От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина“, ул. „Българско опълчение“ 69 ще се проведе Арт работилничка „Сръчковци”.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Изложбена зала „Байер“ ще бъде открита юбилейна изложба на Тодор Ковачев - живопис

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.